Laddar batterierna

God morgon 
 
De senaste dagarna har tröttheten slagit tillbaka. Inte konstigt när jag gått på högvarv sedan i augusti. Nu kopplar jag äntligen av. Jag har känt mig helt slut i både kropp och knopp och därför gjort minsta möjliga. Jobbet måste ju alltid göras, men träningen har ställts in för att i stället bli en promenad i skogen med hundarna. Det är viktigt att lyssna på kroppen och min säger nu till mig att ta det lite lugnare, och då gör jag så! Jag laddar istället batterierna med god mat, frisk luft och solsken, mysiga kläder, choklad och familjemys 
 
Dagens frukost blev snabb och enkel, men ack så god. Jag tröttnar aldrig på den lena jordnötsgröten - idag serverad med skivad banan, hallon, kokosflingor, chiafrön, pumpakärnor och russin.
 
 
 
Vill du göra jordnötsgröt kokar du ihop 1 dl havregryn med 2 msk jordnötssmör. När gröten är klar drar du kastrullen från plattan och knäcker i en äggvita och vispar runt tills äggvitan är "borta". Klart att servera!
 
 
Har ni några goda gröttips? Som ni ser så har jag fastnat i jordnötsgröten... :)
 
Idag står det jobb på schemat igen, långpass ända till nio imorgon bitti!
Ha en fin torsdag mina vänner ♥
 
Kram / Emma

Kommentarer
Postat av: Marie

Har lite svårt för just jordnötsgröt (äter hellre jordnötssmöret som tillbehör) men brukar låta en sked mandelsmör koka med ibland, blir jättegott! Annars är jag ganska hooked på att hacka ner ett äpple i gröten.

Svar: mandelsmör har jag inte testat att ha i, borde göra det! Tack för tipset :)
Emma Barremyr

2012-11-08 @ 16:40:50
URL: http://elinmaries.wordpress.com
Postat av: lovisa

Ja, jordnötsgröt är gottit. en annan favvo är havregrynsgröt kokat med kanel och russin toppat med ett finrivet mosat moget päron, lingon pumpafrön och nötter :-) mums

Svar: Det lät också mumsigt :) lingon på gröt är verkligen gott!!!
Emma Barremyr

2012-11-08 @ 16:55:17
Postat av: Zandra B

Åh vad gott! Jag har testat paleo-kost nu ett litet tag, men på lördag ska jag äta min gröt med mjölk, SÅ gott det ska bli! Bästa frukosten :)

Svar: Vad spännande med paleo-kost! Jag skulle dock inte kunna äta det då jag verkligen inte kan utesluta mjölkprodukter - ÄLSKAR det!!
Emma Barremyr

2012-11-08 @ 21:32:48
URL: http://zandra.shapemeup.se
Postat av: Anna J

Du har inte i vatten i kastrullen när du kokar havregrynen med jordnötssmöret?

Svar: Jo, 2 dl vatten och 1 dl havregryn :) alltid vatten :)
Emma Barremyr

2013-01-25 @ 11:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0