Mera funktionalitet!!!

Hej vänner 
 
Det här med att träna funktionellt är något jag gillar skarpt. Fuktioneliteten i träningen ger dig ett mervärde genom att det ger dig styrka att klara av din vardag bättre. Din kropps stärks inifrån och ut, du får en bättre hållning och minskar skaderisken.
 
Övningen marklyft på ett ben är grym om du frågar mig och med en balansplatta under foten blir den ännu bättre. Övningen stärker musklerna runt ryggraden, hela bålmusklulaturen, baksida lår och framför allt sätesmuskulaturen. Hela baksidan jobbar helt enkelt samtidigt som du med en balansplatta även stärker upp alla små muskler i fotleden och runt knäleden. Hur bra?
 
BRA!
 
 
 
Greppa en viktplatta, ställ dig med ena foten på balansplattan och hitta balansen. Håll knäleden lätt böjd och fäll sedan fram kroppen samtidigt som du lyfter bakbenet. Håll en stark core och ryggen i en neutral position genom hela övningen. Tänk dig en rak linje genom kroppen i stoppläget och fäll sedan tillbaka kroppen till startläge. Undvik att sätta ner foten. Upprepas till utmattning - då byter du ben.
 
Lycka till!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Candy

Hej!
Trevlig blogg du har!
Jobbar du som personlig tränare nu, och tycker du att det var värt att investera i en sådan utbildning?

Svar: Hej! Tack :) absolut, det är värt det flera gånger om! Dock ska man vara medveten om att det inte är lätt att jobba som personlig tränare då det kräver fullt engagemang i det man gör och mycket tid behöver läggas ner för att man ska komma någonstans! Jag jobbar även halvtid som personlig assistent så det är mycket att göra, men jag trivs himla bra :)
Emma Barremyr

2013-04-24 @ 15:51:00
URL: http://motvarldstoppen.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0