Morgonlöpning

God morgon 
 
 
Jag och Pelle sitter hemma i morgonsoffan tillsammans med mamma och pappa med frukosten i högsta hugg. För mig andra frukosten idag. Jag var uppe tidigt, slängde i mig en smoothie och drog iväg till gymmet för ett löppass vid halv åtta. En mil på löpbandet med puls på 70% av max HF blev första löppasset på tre veckor! Ni som följt bloggen vet hur mycket jag älskar att springa! Finns ingen träning som ger mig så höga endorfinnivåer och lyckokänslor som löpningen gör! Så att äntligen få springa igen var lycka!!!
 
Dagen kunde inte startat på bättre sätt!
 
Hur startar ni eran söndag?
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag körde ett spinningpass och sen blev det en liten promenad i solen, så härligt! Det är så skönt att träna på morgonen för då har man hela dagen kvar sen och så är man pigg o glad :)

Svar: Vad underbart det lät! Hoppas att du får en fin dag :)
Emma Barremyr

2013-01-20 @ 11:49:11
URL: http://denksam.wordpress.com
Postat av: Emma Melin

Vad härligt att äntligen få springa! Själv har jag inte gymkort utan jag springer alltid utomhus. Så min fråga är om du tror att det är bra att springa nu på vintern när det är så kallt, eller är det bara farligt? Det är svårt att bedöma om man är nojig eller ansvarsfull när man hoppar över ett träningspass pga köld.
Sedan skulle det vara väldigt roligt om du ville dela med dig av ditt träningsupplägg i något inlägg. Så msn kan få följa målsättningen och vägen dit. Jag kan ofta tycka att det är svårt att förbättras, men däremot försämras jag inte heller. Om du vill får du gärna lägga ut tider om inte det är för personligt (eller kanske egentligen oväsentligt?)! Kram! Och grattis i efterskott!

Svar: Återkommer med svar i ett inlägg :)
Emma Barremyr

2013-01-20 @ 12:37:55
Postat av: jenny

åh låter helt fantastiskt! jag körde skidorientering på morgonen :)

Svar: Oj, det lät ju hur kul som helst - vilket härlig start på dagen!
Emma Barremyr

2013-01-20 @ 14:54:23
Postat av: Sandra

Åh jag älskar också löpning. Finns inget som får min kropp att producera så mkt endorfiner som det. Brukar till och med le och få rysningar längst ryggraden när jag springer haha :)

Svar: Ååååh, så härligt! Det är samma här, rysningar och endorfiner :D
Emma Barremyr

2013-01-21 @ 00:54:28
URL: http://daysofmine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0