Plättfest till frukost

God morgon lördag 
 
Jag älskar känslan av att det bara är lördag! Jag har haft ganska mycket ledighet de senaste dagarna, vilket ger en känsla av att det skulle vara dags för måndag nu, men vi har ju hela helgen framför oss - så underbart!
 
Här hemma har vi börjat dagen med en plättfrukost och recept på hela kalaset hittar ni här <-- (klick).
 
 
 
Lördagsmorgar är perfekt för pannkaks-/ plättfrukostar då man som oftast har lång tid att sitta och pilla, plocka, njuta och sugna åt sig näringen och de goda smakerna - långsam njutning!
 
 
 
 
Idag är planen att ta en cykeltur ut till Hammarö. Vi tänkte kanske spela lite minigolf och äta en god lunch i solen! Bara njuta av dagen och ta den som den kommer är det som gäller!
 
Trevlig lördag till er!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Lördagar är min pannkaksdag. Börjar alltid med ett hårt cf-pass och sedan hem för att njuta av en stor och god frukost.
Idag blev det dina kokoschiaplättar tillsammans med lakritshallon"glass" och MUMS säger jag bara! Detta kan ha varit bland den godaste pannkaksfrukost jag ätit och då har jag ätit många vill jag lova ;)
Tusen tack för all härlig inspiration och positiv energi du sprider omkring dig!
Kram

Svar: Så underbart! Vilken fin lördagstradition du skaffat dig :) Hihi. Kokoschiaplättar med lakritshallonglass lät ju supergott - måste testa den kombinationen :D Tack själv för att du kikar in här och lämnar spår efter dig - det gör mig glad! Kram
Emma Barremyr

2013-06-15 @ 11:15:26
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Malin

Ser fantastiskt ut!
Hoppas ni får en skön dag! Minigolf är fantastiskt trevligt (så länge man vinner, hehe) ;)
sv; nej, smågodis är inget som finns hemma varje morgon så att det slinker ner några bitar de gånger det finns hemma gör nog ingen skada ;)

Svar: Tack! Hoppas att du fick en fin dag du med! Blev ingen minigolf, men vi kanske kör det idag istället, för ja - det är himla trevligt!
Emma Barremyr

2013-06-15 @ 12:22:09
URL: http://kanjagsmaka.blogg.se/
Postat av: Mari

MEn vilken njutning =) Vilken start liksom. Hoppas den fortsätter lika bra. kramar

Svar: Mmm, jag älskar långa, mysiga frukostar - bästa starten! :D Hoppas att du hade en riktigt fin lördag du med! Kram
Emma Barremyr

2013-06-15 @ 13:17:27
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Bea

Hej Emma! Vill börja med att tacka för en fantastisk blogg, får så mycket bra inspiraton av dig! :) Jag har en liten fråga, har precis skaffat en blogg här på blogg.se. "bakmamma.blogg.se" Men när man är inne och kollar bloggen i mobilen så anpassar sig inte bloggen efter att mobilrutan är mindre. Utan bloggen ser bara ihoptryckt ut och texten blir super stor. Var inne och kollade din blogg i mobilen, och den såg likadan ut vare sig man kollade mobil som på dator. Vet du vad man ska göra? Behöver man ställa in något sorts program för att det ska anpassa sig? Kram Bea

Svar: Hej Bea! Vad roligt att höra att du gillar bloggen och att du finner inspiration här. Tyvärr har jag ingen aning om vad som kan vara för fel, men när jag kikar på din blogg ser jag inget konstigt, varken på mobilen eller datorn. Och vilken fin blogg du har :) Kram
Emma Barremyr

2013-06-16 @ 09:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0