Äntligen träning

God förmiddag alla läsare 
 
Har jag talat om för er att ni är grymma?
 
Om ni inte har tagit åt er vill jag att ni gör det. TACK för alla fina kommentarer ni ger mig! Ni gör mig så glad och det är alltid lika roligt att kika in här när ni lämnat spår efter er. Just nu vill jag tacka för all stöttning i och med mormors bortgång, det värmer i allt det svåra
 
Jag har precis kört skiten ur dagens första och enda kund. Nu står det egen träning på tur och sedan jobb med träningupplägg till tre olika kunder. Därefter tänker jag gå hem för dagen, städa lägenheten och bara vara! Både måndag, tisdag och onsdag har varit fyllda med jobb från morgon till kväll och jag har inte riktigt hunnit med att bearbeta det som hänt, samtidigt som det har varit väldigt skönt att "få tänka på något annat". Mitt jobb är det bästa som finns, och att få möta alla underbara kunder ute i gymmet gör mig så glad och lycklig! Tack vare dem har jag klarat mig igenom dessa dagar!
 
Vad gäller min egen träning försvann lusten för en vecka sedan. När jag kom hem och fick se mormor så dålig var det som om all energi gick ur mig. Jag sov dåligt och var mest ledsen och såklart prioriterade jag bort träningen då. Men två nätters bra sömn och flera dagars "vila" har gjort att energin kommit tillbaka igen och jag känner mig grymt sugen på ett sånt där endorfinkickat intervallpass på löpbandet - så det är precis vad som väntar nu!
 
Eftersom det är tre timmar sedan frukost fyller jag på med en jordnötssmoothie som jag mixade ihop hemma förut. 
 
2 dl mjölk, 1 frusen banan, 1 msk jordnötssmör = perfekt mellanmål och en blandning av kolhydrater, fett och proteiner
 
 
Hejaheja!!!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Emma

Du är stark!

2013-03-14 @ 17:40:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0