Bägare med kesokvarg

God morgon vänner 
 
Jag är uppe tidigt och ska straxt traska iväg mot gymmet för att möta en kund innan det blir jobb med kost- och träningsupplägg under resten av förmiddagen. 
 
Frukosten fick bli en snabb sådan i form av en bägare med kesokvarg - två olka smaker som varvats - hallon/ vanilj och banan/ carob. Toppade med massa gott och känner mig nu redo för att möta torsdagen!
 
 
Bägare med kesokvarg:
1,5 dl keso
1,5 dl kvarg
1 dl hallon
1 krm vaniljpulver
1 tsk carob
1/2 banan
 
Blanda ihop keso och kvarg. Smaksätt hälften med hallon och vanilj och andra hälften med carob och mosad banan. Varva dessa två smaker och toppa sedan med quinoapuffar, hampafrön, kakaonibs, solroskärnor, pumpakärnor, kokoschips och hallon (jag gjorde) eller något aannat knaprigt gott!
 
Snabbt och enkelt!
 
 
Önskar er fin start på torsdagen!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Åh vad gott det ser ut!! :)

2013-03-07 @ 09:37:25
URL: http://kokospalm.blogg.se
Postat av: Rosanna

Hej Emma! Jag har en fråga till dig. Jag är en riktig sockerjunkie, men har alltid varit extremt känslig för socker. Vill gärna äta choklad och glass ibland, men mår så fruktansvärt illa. Så nu vill jag börja göra mitt eget godis, med hälsosammare ingredienser som jag mår bra av. Min fråga är vad för typ av matberedare/mixer jag behöver för att kunna göra nötbollar etc. Vad använder du? :)

2013-03-07 @ 10:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0