Endorfinkick och en helg i Trysil

Hej 
 
Det blev intervaller istället för distans idag. Såååå. jäkla. skönt. Och endorfinkicken var ett faktum! Nu känner jag mig pigg och fräsch igen och mycket gladare mentalt. Tacka vet jag träning!
 
Jag har också varit hos morfar och kikat i lite gamla fotoalbum under förmiddagen och precis ätit lunch med familjen. Nu ska vi packa ihop oss i bilen - jag, Pelle, mamma och pappa - och åka upp till mina svärisarna i Trysil. De har hyrt en stuga hela veckan och vi skulle egentligen åkt upp igår, men eftersom det blev begravning då blev det flyttat till idag. 
 
Det ska bli galet skönt med en heldag i backen imorgon. Jag hoppas på en stor sol och en blå himmel! Åka skidor är wellness för mig och något av det bästa jag vet!
 
 
 
Bilderna är från Idre förra året. Som vanligt åker vi upp till stugan även i år - en hel veckas ledighet med familjen väntar! Underbart :D
 
Hoppas att ni får en fin helg!
 
Har fixat ett tidsinställt inlägg till lite senare idag!
 
Kram på er / Emma.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Låter härligt!
Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om tränings och träningsverk?
För jag har alltid trott att träningsverk är bra (att det är ett tecken på att man har tränat hårt). Vi pratade om träning, gym och träningsverk jag om mina kompisar och de sa att det var dåligt att jag fortfarande får träningsverk nu när jag har tränat en gång i veckan ett par veckor. Jag har ju höjt vikter och gör lite mer övningar (alltså tränar jag hårdare nu än förut).
Tack för en superbra blogg!

Svar: Absolut, ska försöka svara på detta inom kort!
Emma Barremyr

2013-03-22 @ 16:03:22
URL: http://trytobehappy.blogg.se
Postat av: Viccy

Sv: Tack så jättemycket, och detsamma! :D Ja, nu bloggar jag mer för att det är kul och på mina villkor ;)

Svar: Skönt att höra :D
Emma Barremyr

2013-03-22 @ 16:07:53
URL: http://springaren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0