Långdistans och vasaloppsmys

God morgon soliga söndag 
 
Den här veckan har jag bara sprudlat av energi!!! Såååå underbart! Solen och ljuset har äntligen kommit tillbaka efter flera mörka månader och det ger verkligen energi. Den här veckan har ju varit alldeles underbar och jag hoppas vi får mer av detta väder framöver! Vem blir inte lycklig av vårkänslor liksom?
 
Söndagen inleddels med ett tidigt distanspass till vasaloppsstarten och uppladdningen med glass och chokladkaka igår var grym! Idag gick det otroligt lätt och jag kunde höja hastigheten 10 km/h och ligga kvar på samma puls som tidigare. Vad roligt det känns när all träning börjar visa sig i resultat nu - speciellt på distanspassen då milen går snabbare och snabbare att springa och jag fortfarande kan ligga kvar på under 70% av max HF. Bra mat och och rätt träning is the shit!!!
 
Väl hemma igen fortsatte jag med frukost nummer två i soffan till vasaloppet med resten av familjen. Brasan är tänd och här kommer vi sitta tills målgång. Att kika på vasaloppet är tradition här och jag tycker det är himla mysigt :-)
 
Uppladdningen innan löppasset bestod av två riskakor med ost och banan + ett glas mjölk. Efteråt blev det  den underbara kokoschiagröten <-- (klicka för recept) som jag snöat in lite på. Den är ju helt gudomlig - och så mättande och energigivande. Har ätit den flera gången i veckan och jag får för mig att det även är chiafröna som är med och bidrar till min enorma energi för tillfället - chiafrön är ju ett riktigt superfood!
 
Gjorde även en tallrik till mamsen den här gången som gav den tummen upp. Fast hon hade helst ätit den med bara hallon om hon hade fått välja! Våra smaklökar är olika och vad man vill äta den med avgör man ju själv - det finns ju mängder med olika sätt och tillbehör att äta den! Bara fantasin sätter gränser. 
 
Men själva gröten måste ni testa!!!
 
 
 
 
 
Senare idag ska jag åka tillbaka hem till Karlstad och ladda för en ny arbetsvecka i gymmet! I eftermiddag väntar storhandling och planering för veckan, fotografering på nJoy och ett gympass med min kärlek. Därefter dusch och bastu på Sats innan vi avslutar kvällen med en middag hos min syster och hennes pojkvän!
 
Fantastiska söndag!
 
Ha en fin dag mina vänner 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej,

Jag måste få fråga dig en sak som jag tycker är viktig i livet.

Stannar du någonsin upp? Vilar du något? Att bara vara menar jag?! Gör du det? :)

Känns som ditt liv och många andras har fullt ös hela tiden. Jag vet inte men det känns som om vissa människor inte kan slappna av. Att det måste hända något hela tiden liksom. Jag tycker att det verkar som att många inte kan slappna av. Att bara vara.

Jag läser jättemånga bloggar och det är alltid fullt ös. Vill ni aldrig vila? :) Förstå mig rätt.
Eller vill man visa för andra att här händer det grejer, i vårt liv.
Jag är jättemycket för att stanna upp jätteofta, att vila, att bara vara, att inte göra någonting under vissa perioder. j
Jag vet, vi är olika alla människor så klart. :) Men jag undrar så, om folk är blir så otroligt rastlösa om de inte har fullt upp....

Jag gillar din blogg starkt och alla dina goa recept! Jag vill inte att du ska bränna ut dig. Läste att du åxå jobbar långa pass som personlig assistent.
Ha det gott!

Sara

2013-03-03 @ 10:23:49
Postat av: Jossan Åkerholm

Jättefin du är och din blogg! Kolla gärna in min och lämna en liten kommentar så skulle jag bli superglad! Ha det bra! Kram! ❤

Svar: Tack snälla! Din blogg var fin den med!
Emma Barremyr

2013-03-03 @ 19:21:09
URL: http://Http://akerholm.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej!
Jo jag har en fråga: Jag har tänkt att göra dina brownies men kan inte äta kokosolja. Kan man ersätta kokosoljan med något?

Ps. Din blogg är fantastisk! :)

Svar: Hej! Roligt att du gillar bloggen :-) Kokosoljan kan du byta ut mot smör - det funkar lika bra!
Emma Barremyr

2013-03-03 @ 20:50:47
Postat av: Sofia

Fina bilder :-D

Svar: Tack :D
Emma Barremyr

2013-03-03 @ 23:37:05
URL: http://www.acordingtosofia.blogg.se
Postat av: Moa

Låter så gott med gröten, jag måste prova!

Svar: Ja den är supergod - testa!!! :D
Emma Barremyr

2013-03-04 @ 09:03:20
Postat av: Emma

Har du funderat på att åka Vasaloppetet någon gång? :) Tror du skulle klara av det lätt!

Svar: Ja någon gång har jag ju funderat på att göra det, men vet inte när :-)
Emma Barremyr

2013-03-04 @ 10:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0