New in

Tjena 
 
Inter Sport kör just nu tag tre skor - betala för två. Perfekt nu när jag ska köpa nya löparskor inför säsongen, så jag drog med mig sambon in till stan för lite shopping. 
 
Jag har länge tänkt köpa barfotaskor, men det har aldrig riktigt blivit av. Medans killen fann ett par Converse blev det två par löparskor för mig - ett par Nike free run (äntligen) och ett par Nike pegasus
 
Nu ska jag försiktigt komma igång med korta pass med framfotalöpning i mina nya free run och komplettera de korta passen med längre i mina pegasus.
 
Shit vad taggad jag är på löpning nu! Snälla snö - försvinn?
 
Med i påsen hamnade även ett nytt pannband från rean och sedan ett linne och två sporttoppar från h&m. Nya träningskläder gör mig lycklig 
 
 
 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej! men free run är ju inte sko för framfota löpning? eller har det kommit någon ny modell?

Ha en fin dag

Svar: Inte? Det är ju en barfotasko som inte är till för att "rulla" foten på iallafall. Barfotaskor innebär att man springer "på tå", så vad menar du med att den inte är till för framfotalöpning? :-) Jag är ingen expert alls, men du får gärna förklara för mig om du vill!
Emma Barremyr

2013-03-18 @ 16:48:11
Postat av: fruwidlund


Hej Emma! Jag vill börja med att tacka för er superbra och fin blogg! Jag har följt den i kanske ett år nu och älskar den verkligen. Favoritbloggen liksom. :) Jag började själv blogga för en vecka sen, mycket på grund av inspiration ifrån dig. För du inspirerar verkligen! Kika gärna in hos mig, fruwidlund, du är så välkommen! Jag undrar om du har några tips till mig som precis börjat blogga? Stor kram till dig, du är en grym tjej!

Svar: Hej! Vad roligt att höra :-) Det bästa tipset jag kan ge dig är att vara personlig. Skapa din egen blogg och stil och blogga om det du tycker är roligt! Det tror jag att man kommer långt med :-) Lycka till!
Emma Barremyr

2013-03-18 @ 17:21:11
URL: http://fruwidlund.blogg.se/
Postat av: maria

hej! å så fint alltihop, speciellt de svarta skorna :) Jag behöver också nya skor nu till vårsäsongen. Nu har jag ett par adidas-löparskor när jag tränar styrka o diverse pass i gymmet, är det bättre att ha "lättare" skor eller funkar det lika bra med vanliga joggingskor även vid styrketräning?? Vad skulle du rekommendera?

Svar: Jag är ingen skoexpert, men över lag funkar det ju med en joggingsko även i gymmet. Dock skulle jag rekommendera en barfotasko då många övningar går smidigare med en "smidigare" sko om du förstår :-)
Emma Barremyr

2013-03-18 @ 17:22:03
Postat av: Annie

Så snygga skor - de rosa är helt ljuvliga! Visst blir man lite extra lycklig för stunden av nya träningskläder. Plus att det faktiskt känns lite roligare att träna :)

Svar: Tack Annie :D Ja, jättelycklig! Och träningen går alltid lite bättre i nya träningskläder :D
Emma Barremyr

2013-03-18 @ 17:22:21
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: Izzy (its a healthy lifestyle)

Det är alltid kul med nya träningskläder :) Älskar den rosa sportbh:n!! :)
Jag har Nike Free run 3, dem är jätte bra!! :) Sköna att springa i!! :)

Jag längtar till våren & sommaren så man kan börja springa ute i naturen!! :) Det är inte lika kul att springa på löpband!! :)

Svar: Visst är det - ger alltid lite ny energi :D Längtar också till att få springa ute i naturen. Löppassen på bandet är inte de roligaste, men sköna efteråt :-)
Emma Barremyr

2013-03-18 @ 18:03:51
URL: http://itsahealthylifestyle.wordpress.com
Postat av: a

Svara på frågor :)

Svar: Kommer upp ett inlägg med svar på läsarfrågor imorgon :-)
Emma Barremyr

2013-03-18 @ 18:44:01
Postat av: Carro

Nja, eftersom det är en tjockare sula bak på nike skorna anses det inte som barfota skor. Uppbyggnaden bak till gör det svårt att springa på framfoten. Prova vibram five fingers dom är gjorda för framfota löpning. Men se upp för stenar bara :) sprang in i en sten förra veckan och min tå är fortfarande blå haha.

Ha det fint!

2013-03-18 @ 22:25:41
Postat av: Syster Lina

Haha kul! Jag köpte ett sånt pannband innan helgen :) Tack för en mysig kväll och god mat ikväll <3

2013-03-18 @ 22:30:43
Postat av: Viccy

Spännande! Du får recensera skorna sen när du har provat dom! :)

Svar: Absolut! Jag gillar dem redan :-)
Emma Barremyr

2013-03-19 @ 09:22:06
URL: http://springaren.blogg.se
Postat av: Josefin Sjöberg

H&Ms sporttoppar e så snygga! Men har varit lite skeptisk mot dem just för att det är H&M... du får avlägga rapport sen och berätta hur de funkar :)

Svar: Visst är de :D Med så små bröst som mig är de kanon, men med större bröst behövs nog en bättre bh skulle jag tro :-)
Emma Barremyr

2013-03-19 @ 09:29:47
URL: http://jossefinast.blogg.se/
Postat av: Denise - mamma till Noah!

Snygga toppAr o dem rosa skorna :)

Svar: Tack :D
Emma Barremyr

2013-03-20 @ 09:15:47
URL: http://Http://danajs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0