Chokladbollsröra med carob

God morgon vänner 
 
Lyxfrulle på en onsdag?
 
Jajamensan! En chokladbollsröra, pimpad med carob och serverad med hallon och jordnötsfluff fick bli dagens finfrukost då jag har lite "sovmorgon" och inte börjar förrän 8.15 = lite extra tid på frukost. Lägger i och för sig alltid extra tid på frukost, men kunde sitta och njuta lite längre idag om man säger så då!
 
 
Ingredienser :
1,5 dl keso
2/3 dl havregryn
2 msk kokosflingor (uteslöt kokosen idag!)
1/2 msk kakao
1/2 msk carob
1 krm vaniljpulver
1 banan
1 dl hallon
1 äggvita
0,75 dl kvarg
1-2 tsk sötning (agave, honung, kokossocker)
1 msk jordnötssmör
 
Stavmixa keso, havregryn, kokosflingor, vaniljpulver, kakao, carob och banan till en röra. Lägg upp på ett fat. Mosa hallon med en gaffel och häll över röran. Elvispa äggvitan till ett fluff och häll sedan i kvarg, honung och jordnötssmör. Elvispa till en jämn smet som du sedan toppar hela kalaset med. Stö över lite kokosflingor - t och njut!
 
 
Vad roligt att ni är så många som är med i tävlingen <-- (klicka för att vara med och tävla)! Det är jättekul att läsa om alla era grymma mellanmålstips och det känns nu som om jag bara skulle vilja leva på mellanmål ett bra tag framöver :)
 
Tävlingen avslutas kl. 15.00 idag och därefter kommer en vinnare dras som presenteras imorgon!
 
Nu ska jag kila till gymmet för att köra PT-kunder hela förmiddagen! Därefter blir det behandling för benen och sen åker jag upp till Torsby (dags för jobb igen imorgon).
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Gina

Oj! Smarrigt :)

2013-05-22 @ 08:07:56
URL: http://Www.kissen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0