Microkaka med rivet päron, jordnötssmör och kanel
God morgon solstrålar ♥
Hoppas att ni sovit gott!
Efter gåragens tidiga morgon kändes det nästan lyxigt att få sova till sex idag. Hehe. Sex känns mer mänskligt än fem om jag säger så, men ljuset som är på morgonen nu är underbart och ger energi vilket gör det lättare att gå upp. Tycker inte ni också det?
Dagens frukost blev ett snabbt ihopsläng som resulterade i en ny microkaka med smak av päron, jordnötssmör och kanel. Riktigt mumsig och krämig måste jag säga!
Ingredienser:
1/2 dl havregryn
1 msk kokosmjöl
1 msk jordnötssmör
1/2-1 msk kanel
1 nypa salt
1/2 tsk bakpulver
1/2 mosad banan
1/2 rivet päron
1/2 dl kvarg
1/2 dl äggvita
Blanda ihop alla torra ingredienser och häll sedan i mosad banan, rivet päron, kvarg och äggvita. Använd en microsäker skål och micra på högsta effekt i 5-6 minuter eller tills kakan har stelnat. Min åts med en rejäl klick keso, kokoschips och lite kanel.
Mums, mums!
Idag kör jag första kunden vid halv åtta, följt av ytterligare två PT-kunder under förmiddagen. Efter lunch ska jag iväg på ett möte med
Daniel som ska hjälpa mig med
PT-onlinesiten! Kul va?
Hoppas att ni får en grym onsdag!
Kram / Emma.
Kommentarer
Svar:
varm chokladkräm lät ju inte alls fel :) Gott! :D
Emma Barremyr
Svar:
Vad glad jag blir! Hoppas att du gillar microkakan :)
Emma Barremyr
Svar:
lektiner från jordnötssmör ska inte vara någon fara :)
Emma Barremyr
Svar:
Vad roligt att du gillade den! Skriv gärna i inlägget vart du fått receptet ifrån eftersom det är mitt :) Kram
Emma Barremyr
Trackback