Shopping i mathimlen

Hej vänner 
 
Det bästa på hela Stockholmsresan (efter träffen med Madde) var ju helt klart shoppingen. Matshoppingen. Att få strosa runt bland hälsosamma, spännande och nya livsmedel är något jag skulle kunna sysselsätta mig med i timmar. Det är så jäkla kul, men farligt - för det blir så dyrt :)
 
Den här gången blev det shopping både i Hötorgshallen och på Gryningen. Och hem följde massa spännande nyheter som jag ser fram emot att testa!!!
 
 
 
Från Hötorgshallen: rostade bondbönor, rostade sojabönor, hampafrön, torkad ananas, mullbär och rostade kokoschips.
 
Från Gryningen: blåbärspulver, hallonpulver, chlorella, rawfood-bars, ekologisk choklad, nötmjölkspåse, bovetepuffar, svartabönorspagetti, sojabönsfettuccine och bovetepasta.
 
 
 
 
 
Sååå mycket spännande godsaker som jag ser fram emot att leka med i köket (har redan tjuvstartat lite med nötmjölkspåsen, hallonpulvret och chlorellan)!
 
Wiiiiieeee!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Åhh, då har vi det gemensamt i så fall!! Jag älskar att strosa runt i sånna butiker och facineras av alla hälsosamma och nyttiga produkter. Dock brukar inte min plånbok vara med mig alla gånger så jag har bara satsat på mitt favvo jordnötssmör och lite mjölsorter. Men för din del ser det ju ut som att plånkan var med dig idag! ;) Du får ta och skriva om de produkter du skulle vilja rekommendera i ett inlägg sen! :D
Kram

Svar: Ja visst är det roligt! Tyvärr är det ju dyrt och det är inte ofta jag köper så mycket, men denna gången slog jag på stort :D ska absolut rekommendera de produkter jag gillar, kan redan säga att bönpastan var UNDERBAR :D
Emma Barremyr

2013-05-06 @ 19:23:56
Postat av: Michelle

Hej Emma! Jag har en fråga jag länge grubblat på, kan man räkna popcorn som ett bra "snack". På google hyllar dom popcorn och de låter som de är helt okej att äta det. Stämmer det?

Jätte tacksam för svar

Svar: Hej! Jag är inte jätteinsatt i den frågan, men har hört att det ska innehålla en del fullkorn och det är ju ett mycket bättre snack än t.ex. godis, chips, dricka etc. :)
Emma Barremyr

2013-05-06 @ 19:38:32
Postat av: saraSnarastes

Hej! Underbar blogg, jag har bara en fråga..vad menas med raw? Kram

Svar: Hej! Vad roligt att höra :) med raw menas att att maten inte är upphettad över 40 grader - detta för att behälla så mycket vitaminer och näring som möjligt i maten :)
Emma Barremyr

2013-05-06 @ 19:46:41
Postat av: Anonym

Hej! Vad roligt att du hittat så mycket roligt i sthlm:) jag har också köpt chlorella och jag har blandat i den i yoghurt till frukost och mellanmål och även experimenterat med attbgöra "chlorellabollar". Har ju lite speciell smak men nu så älskar jag chlorella :)

Svar: Ja chlorella har verkligen en speciell smak, får se om jag lär mig tycka om den :) blev nyfiken på chlorellabollarna, recept? :)
Emma Barremyr

2013-05-06 @ 20:06:13
Postat av: Mari

=) gud så kul. Älskar sådan shopping. Var ligger butiken Gryningen?

Svar: Jag också :D Gryningen ligger på söder, på folkungagatan om jag inte minns fel :) googla!!
Emma Barremyr

2013-05-06 @ 20:18:24
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Kikki Sandström Inspiratör o Coach

Inte precis mina favoritprodukter. Men så är jag oxå lchf:are.

2013-05-06 @ 21:16:01
URL: http://kikkisandstrom.se
Postat av: Sofia

Massa härlig inspiration! :) Du inspirerar ju i och för sig varje dag, så för att ge något litet tillbaka så har jag nominerat dig till "VeckoRevyns Blog Awards- Årets hälso- och träningsblogg" hoppas att ni andra som läser och blir motiverade av Emma gör det samma!
Keep up the good work :)

http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Dags-att-nominera-i-Blog-Awards-kategorier-2013

Svar: Tack, snälla söta Sofia! Vad glad jag blir!
Emma Barremyr

2013-05-06 @ 22:31:11
Postat av: Moa

Hej Emma!
Först och främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg och dina extremt goda recept, mina frukostar är så sjukt goda tack vare dig. Längtar varje dag till frukosten nu! Du är också en sån himla stor inspirationskälla, du har förändrat min vardag och det är jag dig evigt tacksam för!
Jag har bara en fråga, jag ska prova på att träna på morgonen innan skolan för att se hur det är, brukar alltid träna efter skolan men jag vill ha lite förändring. Grejen är bara den att jag hinner inte hem emellan gymmet och skolan om jag tränar på morgonen, så jag undrar om du har några tips på vad jag kan ta med mig för frukost till gymmet som ändå håller sig någorlunda fräscht?
Tack på förhand!
Kram Moa

2013-05-06 @ 22:47:11
Postat av: LINNÉA ORHAGEN

Gomorron,
jag hittade din blogg när jag googlade "hälsa och wellness" bara för att jag själv har sökt den utbildningen nu, i Karlstad o kände att ja det finns säkert någon blogg som skriver om det här. Och visst gjorde det de!
Din blogg ligger nu som favoriter o jag klickar in flera gånger per dag. Du verkar va en sån härligt go tjej med en massa massa energi. Och fina bilder tar du oxå :-)
Ville bara tala om det!
Håll nu tummarna för att jag kommer in på utbildningen hehe ;-)

KRAM,
ha en fantastisk dag o vecka :D

Svar: Men vad roligt att höra! Blev jätteglad av att läsa din kommentar, så TACK! Och jag ska hålla både tummar och tår för att du kommer in på utbildningen :D Massa kramar till dig
Emma Barremyr

2013-05-07 @ 07:26:10
URL: http://orhagens.forme.se
Postat av: Choco

Wow, det var inte dåligt :) Hur mycket kostade allt? Blir ju väldigt nyfiken, haha xD

Svar: Hehe, jadu det var inte billigt, gick nog på runt 900:- men det är det värt :D
Emma Barremyr

2013-05-07 @ 07:26:23
Postat av: Mari

Sv. Tack !! Ska kika upp det =)

2013-05-07 @ 21:40:25
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Ellinor

Vilket shoppingmecka och matparadis!
Vi kom aldrig till den sidan av stan, men det lär bli fler besök framgent :)

Svar: Verkligen, jag älskar det! :D Du får ta dig dit nästa gång, för det är verkligen värt!
Emma Barremyr

2013-05-08 @ 07:14:21
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Marie Andersson

Hej igen Emma :)

Jag brukar göra en "bas" på vad som finns hemma, tex havregryn, lite kruskakli, lite physillum, stevia, mosad banan eller rivet äpple, kokosolja, vatten (ibland kaffe)och tex chlorella. Brukar inte mäta upp så noga, ställer in det i kylen (blir verkligen godare när det står till nästa dag)sen provsmakar jag och rullar till härliga chlorellabollar att mumsa på :)
Kram Marie (blev anonym i förra inlägget;))

Svar: Låter spännande! Ska spara ner receptet och prova :D Tack snälla du! Kram
Emma Barremyr

2013-05-08 @ 09:04:03
Postat av: Bella

Hej! Hur sjutton kan spaghetti/pasta var gjord utan mjöl helt sjukt!??!

Gud va jag vill testa den dära pastagrej! Hur smakade det? Vad är det för skillnad mellan den vanliga och var det gott eller var tycker du?

2013-05-08 @ 12:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0