Tagga träning!

Hey 
 
Var på gymmet vid sju för att köra PT-kunder idag och var jättetrött när klockan ringde i morse, så jag hoppade min vanliga frukostbloggning och snosade några minuter extra, jag menar, jag är ju också människa och är trött vissa morgnar, trots att jag för det mesta är morgonpigg!
 
Nu är dagens tre kunder avbetade och jag ska ta tag i min egen träning för att få ännu mera energi (kunderna ger mig massor). Därefter väntar lunchen hemma och en eftermiddag med datajobb, pass som ska planeras inför morgondagen och kost- och träningsupplägg till nya kunder. 
 
Laddar upp med en proteinbar från Pulsin'. Paketet som kom för några veckor sedan har verkligen levererat och favoriten bland barerna hittills är helt klart Marple Peanut protein, daaah - jordnötter, vad trodde ni? :D
 
 
Nu - rygg, biceps och mage på schemat!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej!
gillar också deras bars, har inte testat de du nämner men "berry burst" är en favorit innan träning :) Apropå godsaker tänkte jag höra om du testat yollibox frozen yoghurt och om det i så fall är nåt du rekomenderar?

Svar: Ja, berry burst har jag också testat - himla god den med :D har inte testat yollibox dock så det kan jag inte uttala mig om :(
Emma Barremyr

2013-05-07 @ 14:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0