Zucchini- och morotsgröt med vanilj och kanel

God morgon 
 
Alltså, jag har sån sjuk träningsvärk i rumpan - ni vet sån där träningsvärk när man bara vill skrika rakt ut varje gång man ska sätta sig eller ställa sig upp. Sån där träningsvärk som kommer (två dagar efteråt) av ett riktigt grymt styrkepass då endorfinerna sprudlar och man känner sig galet stark. Sån träningsvärk har jag! Galet ont, men det är härligt och underbart! 
 
Tack kroppen för att du tar mig igenom utmaningarna jag utsätter dig för!
 
Och som tack tillbaka så ger jag kroppen bra och näringsrik mat, som t.ex. dagens frukost - blev en ny variant gröt med både zucchini och morot - har sett det på flera håll och var bara tvungen att testa!
 
Mmmm, så krämigt och gott!
 
 
 
Ingredienser:
1 dl havregryn
1 dl riven morot
1 dl riven zucchini
2 dl mjölk
1/2 dl äggvita
1/2 tsk vaniljpulver
1 tsk kanel
Salt
 
Koka ihop alla ingredienser till en krämig gröt! Min toppades sedan med en rejäl klick keso, äppelmos och några dustar kanel.
 
 
Nu är mina 37 timmar här på jobbet snart gjorda. Det gick faktiskt oväntat fort, men GUD SÅ SKÖNT det ska bli att få gå ut och känna på fiska luften. Var bara ut en sväng med soporna igår, annars var vi inomhus hela dagen! Solen kikar dessutom fram idag igen och jag har en ledig helg framför mig med en massa roligheter!
 
Life is good!
 
Hoppas att ni får en fin fredag ♥
 
Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0