En annan frukostfavorit

God morgon 
 
Har snöat in på yoghurt för tillfället och vill gärna ha det på en gång när jag vaknar. Hu? Alla andra goda frukostar då? 
 
Men det är det som är det fina med att morgonträna. Jag måste äta frukost två gånger, en gång innan träningen och en gång efter. Då blir det yoghurt med massa god topping innan träningen och efter - idag en storfavorit hos mig - chokladbollsröra med mosade hallon och banan- och jordnötssås.
 
 
Recept till hela kalaset hittar du här (<--klick).
 
 
Slurp sa det!
 
 
Blev ett distanspass på crosstrainern idag. Då vädret fortfarande är urkasst fortsätter jag att konditionsträna inomhus. Vill helst inte ramla och bryta några ben på isen :)
 
Idag är det fullt upp, och till råga på allt har min mobil hängt sig så jag kan inte göra ett dugg med den. Det är störande vad beroede man är av telefonen. Jag som hade flera samtal att ringa nu under förmiddagen sitter och funderar på hur jag ska lösa det. Först av allt får jag ändra om mina planer och åka in till stan för att lämna in telefonen. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det löser sig ändå alltid i slutändan. Ellerhur? Inget att stressa upp sig för!
 
I eftermiddag åker jag iallafall upp till Torsby igen. Familjemiddag ikväll och jobb i helgen. Fullt upp var det ja, och så lär det bli ett tag framöver, men det är underbart!
 
Hoppas att ni får en fin fredag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0