Chokladbollsröra med banan- och jordnötsfrosting
God morgon ♥
Jag vill börja fredagen med att tala om för er hur fantastiska ni är som kikar in här varje dag. Att dessutom se era fina kommentarer gör det ännu roligare att blogga. Ni är så fina som berömmer min blogg, det betyder verkligen mycket, så tack!
Till fredagsfrukost med det en chokladbollsröra med banan- och jordnötsfrostning med recept från Sofie.
Mmmm, himlans gott!
Ingredienser:
1,5 dl keso
1 banan
3/4 dl havregryn
2 krm vaniljpulver
2 msk kakao
1,5 msk jordnötssnör
ev. honung
Bär
Mixa ihop keso, halva bananen, havregryn, vaniljpulver, kakao och ev. honung med en stavmixer. Klicka upp på ett fat. Mosa resten av bananen och blanda ihop med jordnötssmöret och bred ut som topping. Strö över bär - ät och njut!
Idag bär det av till Stockholm igen. Imorgon står vidareutbildning inom träning under och efter graviditet på schemat och det ska bli grymt att få komma tillbaka till Safe igen (även som det bara är en dag denna gång). Jag ska sova hos fina Madde hela helgen och imorgon ska PT-gänget ut och äta på kvällen! Jag ser verkligen fram emot den här helgen!
Så nu ska jag packa, ta mig ut och få lite frisk luft och fixa lite i lägenheten innan jag sätter mig på tåget mot huvudstaden!
Ha en fin fredag!
Kram / Emma.
Kommentarer
Postat av: i annahs huvud
Mums!!!
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Vonskareng
Gud vad gott måste ju testas!!!
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Victoria (frukostera)
Mums!
Tänkte bara säga att jag är tillbaka på ny adress! ;)
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Jessica
Hej Emma! tänkte bara fråga om du äter vanlig havregryn eller "ren" och glutenfri havregryn från semper? vet du om det är vanligt att folk som är känsliga för gluten reagerar på vanlig havregryn? tack på förhand :)
Svar:
Emma Barremyr
Trackback