Sovmorgon och lyxfrukost

God morgon 
 
 
Första dagen på flera dagar som jag vaknade utan hals- och öronont och med frukostsug. Wiiiieee! Efter sovmorgon och ett uppvaknande som stavas - dra sig bestämde jag mig för att göra en lyxfrukost i form av ugnsbakad chokladgröt som sedan serverades med vispad vaniljkvarg samt hallon och blåbär. Åååh, heaven!
 
Dessutom lyx med en mysmorgon tillsammans såhär mitt i veckan 
 
 
Recept på ugnsbakad chokladgröt hittar du här (<--klick).
 
 
Och killen åt i vanlig ordning sin havregyrnsgröt med blåbär, banan, russin, linfrö, solros- och pumpakärnor och mjölk. Tro mig, jag har försökt få honom att prova något annat, men vissa vill helt enkelt ha sin vanliga frukost. Och det är ju helt okej det med :D För mig är det naturligt att variera frukosten lika mycket som jag varierar lunch och middag, medan andra trivs bättre med att alltid äta samma frukost varje dag för att istället variera lunch och middag.
 
Hur gör ni? Varierar ni frukosten eller vill ni alltid ha samma sak på morgonen?
 
Jag antar att de flesta äter samma, men det kan vara kul att se vad ni läsare tycker :)
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Linda

Har du koll på hur många kalorier en sådan frukost innehåller? Jag tränar med PT och ska därför dokumentera "in & ut-kalorier" ;) Såg himlans gott ut.

Svar: Tyvärr har jag dålig koll på det, men det kan man snabbt räkna ut med hjälp av någon app i mobilen. Skulle gissa på att det ligger runt 400-500 kcal kanske? :D
Emma Barremyr

2013-01-09 @ 09:18:42
Postat av: Viccy

Vad gott! Måste prova det där nångång! :)

Svar: Gör det, supergott :D
Emma Barremyr

2013-01-09 @ 09:29:30
URL: http://frulle.blogg.se
Postat av: Ellinor

Till vardags vill jag alltid ha samma frukost - fil med hemmagjord müsli samt en knäckemacka med keso. Under lediga dagar och om helgerna lyxar jag gärna till det och varierar mig lite mer. Just nu är jag väldigt inne på pannkakor/plättar i olika former och utföranden ;)
Kram

Svar: Underbart! Kan tänka mig att de lediga dagarna känns extra lyxiga då med en extra lyxig frukost :D mmm, vad gott med pannakakor/plättar!
Emma Barremyr

2013-01-09 @ 10:18:26
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Gabbi

Jag äter olika frukost nästan varje dag! Förut åt jag alltid samma sak, varje morgon men så helt plötsligt fick jag nog ^^ jag har insett (mycket genom din blogg) hur mycket goda frukostar det finns så då finns det ju ingen anledning att alltid äta samma! :)

Svar: Åååh, det är samma här! Och sen jag började variera frukosten har jag också börjat älska den som en galning :D
Emma Barremyr

2013-01-09 @ 10:31:06
URL: http://gubbsi.blogg.se
Postat av: Eva

Jag brukar variera mellan ra grot (som star i kylen och svaller over natten) med notter, fron, och kokt amarant i, plus bar och frukt, eller smoothies, fruktbitar med mandelsmor/jordnotssmor, dadlar.. So many delicious things :)

2013-01-09 @ 19:07:15
URL: http://psilomania.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0