fredag 29 april

Hej ♥

Tänkte bara skriva några rader! Min söta, allra käraste Ida fyller år Idag. Grattis gumman! Det kommer firas med det årliga valborgskalaset imorgon och alla mina fina tjejer kommer finnas där! Jag längtar och det kommer bli såå bra :)

Idag har jag jobbat hela dagen. Gör ett 24-timmarspass, så får gå hem klockan tio imorgon bitti!

Nu ska jag lägga mig och kolla på detta http://svtplay.se/v/2408682/kroppen_i_siffror/del_2_av_4__barndomen
:) Nörd som jag är! Men det är farcinerande och intressant!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll!

Puss / Emma.

torsdag 28 april

Ciao 

Idag har jag faktiskt varit mycket flitig och läst igenom heeela kapitlet om matspjälkningskanalen, anatomi och fysiologi. Det finns sjuuuuukt mycket att lära sig ska ni veta. Och nu sitter jag här och funderar på hur de egentligen har tänk?! Föreläsningen om matspjälkningskanalen ligger tre dagar innan tentan. Nu är det två veckor kvar och jag sitter redan och funderar på hur jag ska hinna lära mig allt?! Jag orkar inte plugga heeela tiden....

Inatt sov jag som en liten gris hos älskling! Mys   i vanliga fall är jag uppe minst en gång för att kissa och vaknar lite då och då för att jag knör omkring så mycket (per kallar mig sänghitler?!) Inatt sov jag heeela natten, och vaknade inte ens när klockan ringde och per låg och snosade, vilket jag ALLTID gör annars, haha!

Nu hade jag tänkt läsa lite mikrobiologi, men jag har hittat min gamla dagbok som jag har fastnat i... så väntar nog lite med mikrobiologin :P

Hoppas ni har en trevlig kväll :)

/ Emma.

onsdag 27 april

Hej ♥

Jag sitter här och ska plugga hade jag tänkt mig. Men nu funderar jag på om jag ska måla naglarna och platta håret istället? Alltså, fy bubblan vad tråkigt det är med mikrobiologi.. jag har ingen motivation alls!
Jag har varit ute på en springtur runt vassjön idag. Det gick inte så fort med tanke på mina knän, men jag tog mig runt iallafall!

Borde... borde... borde plugga! Åker till Sunne vid fem, så jag boooorde verkligen läsa nu så jag kan vara ledig ikväll! Kom igen Emma! stavar, streptokocker, stafylokocker, myxobakterier, planktomyceter, deinokocker, firmicutes, aktinobakterier, cyanobakterier, spiroketer, ptroteobakterier... blaaa, blaaa, blaaa, det ÄR JÄTTEKUL att kunna :D Jag kan ju inbilla mig iallafall!

Puss på er!

/ Emma.

måndag 25 april

Hej vänner ♥

Dålig update senaste veckan, jag vet! Men jag har haft fullt upp med att ha påsklov faktiskt :)

Här kommer en liten sammanfattning av helgen i bilder!

Mysåterträff på kolsberg med fina tjejerna på långfredagen <3






Grönskan är här! ♥



Påskafton, middag hemma med mormor, morfar, farmor och farfar!







Mormors glasscafé med la familia på påskdagen!













Skogspromenad och picknickmys med älskling på annandagen!













Har varit så underbart med lite ledighet! Har verkligen varit behövlit :)
Men imorgon är det dags för plugg igen! Suck... önskar att det var sommarlov nu. Men får hålla ut en månad till!!!
Vädret har varit fantastiskt hela helgen och jag kan inte minnas att jag legat och solat i bikini någon påsk förut?! :P hihi. Jag älskar solen och våren!

Nu ska jag mysa med familjen och sen få en god natts sömn innan jag ska börja läsa mikrobiologi imorgon!
Puss på er :)

/ Emma.

måndag 18 april

Tjo ♥
Idag åt jag årets första glass ute i solen! Blev en twister, mums!
Har haft en heldag på universitetet med bland annat mikrobiologi, psykiatri och lunch ute i solen! Mmm, älskar det!
Och kolla vad jag fick av Kajsa :D Nu kan jag också skriva in SATS på min facebookstatus i en vecka. Weiii, ser fram emot bodyjam!
Jag och Julia har lyxat till det med en gräddig kycklinggryta och ris på en måndag, mmm så gott det blev!
Nu ska jag iväg på tjejkväll :) Vi hörs!
Pusss / Emma.

lördag 16 april

Hej ♥

Det här är sjukt! Strålningen från mobilerna får popcornen att poppa!



Jag har jobbat sen tio i morse. Gör ett dygnspass, så går hem vid tio imorgon bitti och drar nästan direkt till Karlstad! Storstädning och zumba står på schemat imorgon :)

Natti :)

/ Emma.

torsdag 14 april

Tjena ♥

Jag sitter i Sunne hos älskling. Pelle jobbar och jag har försöker vara ambitiös och plugga. Mikrobiologi kan vara något av det tråkigaste jag läst. Jag har suttit och sammanfattat gårdagens föreläsningar vilket även handlade om tumörsjukdomar. Det var en jobbig föreläsning. Jag satt med en klump i magen och var nära gråt flera gånger. Bara tanken på att jag faktiskt kommer att jobba med drabbade människor i framtiden kändes jobbig. Men det är nog något som man lär sig vartefter! Det viktigaste är iallafall att ge de sjuka stöd och hjälpa dem till livsglädje trots de jobbiga sjukdomarna!
Jag sitter och kikar på lite gardiner! Har tänkt köpa nya till tv-rummet och köket! Hittade de här som jag föll för :) Vitt ska det vara!!!
Ikväll ska jag åka bort till fröken Skoog och herr Berntsen och hälsa på i deras nya lägenhet! Ska bli mys och kul att se hur de har fått det. Har inte träffat älsklingsida på hur länge som helst så det är verkligen dags ♥
Ha en fin dag mina vänner!
/ Emma.

tisdag 12 april

Hej snyggingar ♥
Idag har jag haft Ida och Ebbe här på besök! Vi har fikat med te, smörgås och massa gott tillbehör! Även om Ebbe var lite mamsjuk så fick jag hålla honom några gånger och gosa lite :) Mys! Jättekul att träffa Ida igen också. Det var väldigt länge sen sist!
Det var den dagen det! Hann med lite plugg på förmiddagen, men annars har den bara flugit förbi!
Nu är det dags att börja med middagen och sen är det dubbelpassträning ikväll :)
Jag, Jullan och Kristin ska på intervall/puls spinning och sen ska jag köra corepass efter det!
Imorgon är det heldag på uni igen, och sen åker jag till Sunne för ett par dagar!
Puss / Emma.

måndag 11 april

Hej ♥
Jag är riktigt trött idag! Det har varit en hård och lång dag och mycket nytt att ta in. Mikrobiologi och infektionssjukdomar bland annat. Underbart att vara igång igen då efter en pluggfri dag (hör ironin). Det gäller att plugga varje dag nu så att man hänger med och inte sitter där med allt sen innan tentan. Det funkar inte annars!
Efter en heldag på universitetet drog jag och Jullan till gymmet och tränade lite! Sen satte vi oss ute på balkongen och åt middag och hade mys i kvällssolen, mmm ♥
Imorgon får jag bebisbesök :D Ida och lilla Ebbe kommer nämligen hit på fika under dagen. Det ser jag fram emot!
Nu ska jag läsa lite mikrobiologi...
Hejsvejs på er!
/ Emma.

20:53

Hey igen ♥
Myskväll med massa twilight och god mat!
Och så en bild på balkongen!
EN vilodag utan plugg blev det! Imorgon drar det igång igen. Mikrobiologi står på schemat denna vecka! Yiihoo :) får se hur det känns efter sju timmar föreläsning imorgon :P
God natt ♥
/ Emma.

söndag 10 april

Hej vänner ♥
TENTAFEST!!!
Känns underbart att tentan är gjord! Och tentafesten igår var jätterolig! Vi var hos Kajsa och åt pizza, firade och gick sen till ankan och dansade!!!
Idag har jag och Per haft mysdag! VI håller på att göra iordning lite antipasti (italienska smårätter) som vi ska mysa med. Det passar ju bra att äta lite sånt inför italienresan som vi ska göra i sommar :)
Här kommer en bild på mina nya stolsdynor! :)
Trevlig kväll på er!
Puss / Emma.

fredag 8 april

Hej ♥

Har lite lunchpaus i tentapluggandet! Mina hemagjorda piroger :)
Igår var jag ute på en shoppingrunda med mamma och Lina, fixade inredning till balkongen, doftljus, och stolsdynor till min matsalsgrupp! Ni ska få se bilder när jag fått iordning :)
Nu ska jag ägna eftermiddagen åt sjukdomar och farmakologi!
Ikväll har älskling bokat bord på Fontana de Trevi! Känns härligt att få komma ut och göra något annat kvällen innan tentan, slappna av lite! Min pojkvän är underbar!
Ha en trevlig fredagskväll :)
/ Emma.

onsdag 6 april

Hej vänner ♥

Läste en vidrig sak i merto igår!

I faktarutan står det: översvämmningarna som drabbade Pakistan förra året fick oväntad effekt. Miljontals spindlar har klättrat upp i träden för att komma undan vattnet som ännu inte runnit undan. Spindlarna har sedan förvandlat träden till kokonger. Sedan detta hände har antalet myggor minskat vilket har minskat spridningen av Malaria.
Förstår ni vad vidrigt det är eller? Kan ni tänka er hur mycket spindlar det finns där i träden? Usch.. jag ryser, undrar hur stora de är? Bra är att malariaspridningen har minskat, men så mycket spindlar?!
Har suttit och pluggat och läst igenom dagens material nu under förmiddagen. Ska dra iväg till universitetet på Seminarie nu. Frya timmar och sen är det äntligen över!
Vi hörs!
/ Emma.

tisdag 5 april

Tjo ♥

Har inte så mycket intressant att skriva om idag. Det regnar och jag har pluggat hela dagen! Förmiddagen tillbringades på universitetet för sammanställning av gruppuppgiften, och sen har jag suttit hemma och pluggat, försökt nöta in alla jäkla läkemedels produktnamn och dess verkningsmekanismer. Förstår inte alls varför vi ska kunna det? Vi ska väl inte skriva ut mediciner till folk? Det är ju läkarnas jobb.. VI ska ju jobba för alternativmedicinen!
Älskling kom nyss, men hann bara få lite gos innan han kastade sig i träningskläderna och gav sig ut på en springtur!
Själv ska jag plugga lite mer och fixa maten tills han är tillbaka! Sen blir det mys :)
/ Emma.

måndag 4 april

Heey ♥
Har en köttfärslimpa i ugnen! Mmm.. det doftar så gott :)
Jag har suttit med granskningsarbeten angående seminariet som vi ska ha på onsdag idag. Väldigt intressant och lärorikt faktiskt! Sen blev det även lite tentaplugg i solen! Love it :P
Nu ska jag ladda upp inför intensivpasset som jag och Kristin ska på ikväll!!! Lär nog behövas :) Men jag får otroligt mycket energi bara av det här vädret! Solen är underbar :)
/ Emma.

lördag 2 april

Tjoho ♥

Jag och Pelle hade klockan på ringning klockan sju idag.. det blev lite snos innan vi till slut kom upp!
Jag skjutsade iväg Per till Stjerneskolan på högskoleprov och åkte själv hem och satte mig med min plugghög. Har fokuserat med på sjukdomar och farmakologin idag!

 

Jag fick en ny allergireaktion i morse.. vet inte vad det är jag reagerar mot?! Jag har utslag överallt nu så ska jag åka till apoteket och hämta ut allergimedicinen. Sen ska jag hälsa på farmor och farfar en sväng innan jag ska hämta Pelleplutt!

Sen ska Per ha med mig ut och springa! Jag får inviga mina nya skor, men hur kondisen är vill jag inte veta?!

Förresten, någon mer än jag som blev lurad flera gånger om igår? Första april eller inte.. jag tror då på allt folk säger till mig! Men det bjuder jag på såklart :)

/ Emma.

fredag 1 april

Hej snyggingar ♥
Jag är uppe i tid för att plugga! Jag har lagt upp dagen såhär: plugg nu ett tag, gymmet, plugg igen, sen tåget hem till Torsby 16.36 och sen myskväll hemma hos mamma och pappa :)
Såg att vår kära sjukdomslärare har lagt upp två A4-sidor med olika mediciner som vi ska kunna till tentan nästa vecka, utöver allt det andra. Fy fan! Vill bara att vecka 14 ska vara över och att jag klarar allt. Det här gör mig så himla trött!
Hoppas ni får en bra dag!
/ Emma.

RSS 2.0