måndag 29 augusti

Hej kära ni

Hoppas att ni haft en bra helg!
Själv har jag ju som sagt jobbat, men jag slutade ju vid tio igår och tog nästa tåg direkt till Karlstad. Älskling som hade varit ute på bravader hela helgen kom hem och vi hängde på Lina och Martin ut till Bergvik för att storhandla. Kvällen ägnades åt pizzamys och Harry Potter. Vi ska se alla filmer från början innan vi ser sista filmen (jag vet att vi är lite sent ute, men det har lixom inte hunnits med tidigare) :P

Idag är Pelle på universitetet, men själv börjar jag inte förrän på onsdag :) Så jag har ägnat förmiddagen åt lite bak. Har gjort egna "protein/energibars" som man kan äta innan eller efter träning!





Har inte hunnit smaka än, men förhoppningsvis är de goda :)

Nu ska jag sätta mig och beställa hem lite kurslitteratur. Eller lite och lite, det är väl typ 15 böcker som ska beställas....

Ha en bra dag!

/ Emma.

21:09


Två måsten i höst
!






Japp, nu ska jag också bli en iphonenörd. Jag känner att det är dags :) Onepiecen vet jag kommer behövas nu när mörker och kyla börjar tränga sig på, men än är det lite tidigt!

Sitter på jobbet och mår fruktansvärt illa. Blä! Blir en tidig kväll för mig.

/ Emma.

Lördag 27 augusti

Hoho  

Jag sitter i huset hemma i Torsby nu, alldeles ensam! De andra är och kollar på skidtävlingen uppe i Valberget, men jag hade ingen lust med det.

Jag hade planerat in ett löppass idag, men när jag fick syn på pappas nya bungypumps var jag bara tvungen att testa dem. Det var fruktansvärt jobbigt, svetten rann och pulsen var högre än vid vanlig stavgång! Samtidigt var det också jättejobbigt i armarna. Så jag varierade åtta km med lite löpning och lite bungypump :)
För er som inte vet vad Bungypump är så är det ett par nya stavar som har kommit med inbyggd fjädring med fyra eller sex kilos motstånd. Och det är ingen skräll att min pappa är snabb att köpa det senaste (lilla prylnörden) haha :)

Nu ska jag åka bort till mormor och morfar en sväng och hälsa på innan jobbet. Slutar tio imorgon och då drar jag tillbaka till stan igen!

Trevlig lördag gott folk!

/ Emma.

Fredag 26 augusti

Hej vänner  

Har precis kommit hem från stan och håller på att packa ihop lite. Ska nämligen åka till Sunne snart och äta middag hos svärföräldrarna och sedan vidare till Torsby för jobb i helgen! Idag har jag och Kajsa varit inne på stan. Vi satt och fikade länge på Espressohouse uteservering och kikade sedan i lite affärer. Jag köpte en ny mascara och ett par örhängen, men fick även med mig en klocka från Boulevard och en överraskning till min älskling. Hihi :)

Så himla roligt att träffa fina Kajsa igen!




Ha en fin fredagskväll mina vänner!
Puss på er / Emma.

torsdag 25 augusti

Tjoho

Full rulle idag! Jag har nämligen varit i Edsvalla och hälsat på Ida och lilla Ebbe! Och oj, så stor han hade blivit sen jag såg dem sist. Det går verkligen fort när små barn växer :) Söt som bara den är han också! Ida hade bakat rabarberpaj som vi fikade med. Mmm, så gott! Annars har vi suttit och pratat, lekt med Ebbe, gått en liten promenad, och så fick jag såklart gå husesyn i deras fina hus :) Tack för idag hörrni, det var jättemysigt!

Fina Ida! Ebbe sover och vi ska fika :)

banan till mellis!

sötis!

En riktig goding :) hihi.

hmm?! Vad Emma tar kort hela tiden... hihi :P


Nu är jag hemma igen och ska kasta i mig lite mat och sedan gå över till Jossy en sväng och umgås lite!

/ Emma.

onsdag 24 augusti

Hej

Jag sitter och kollar på AFV, och jag skrattar så jag håller på att dö. Jag är inte skadeglad, men allt annat förrutom när folk slår sig roar mig, speciellt barn och djur. Haha!

Förmiddagen idag blev en väldigt lugn sådan. Jag hade sovmorgon idag igen och fastnade sedan i filmen Burlesque. Väldigt bra film med massa snygga tjejer som dansar :) Cyklade sedan iväg till gymmet för att försöka träna bort min grymma träningsvärk, men det gick segt. Blir en vilodag imorgon!

Under eftermiddagen har jag fortsatt med städningen.. Jag börjar verkligen lära mig att putsa fönster nu, haha - Vuxenpoäng till mig! Är helt klar med städningen nu, ska bara fixas i vårt lilla pluggrum så är allt klart! Men det blir inte förrän till helgen när Pelleplutt kommer :)

Jag har fixat iordning sovrummet idag. Det enda som felar är hyllan ovanför sängen.. den sitter lite snett, men det ska vi få hjälp av mamma och pappa att fixa nästa vecka! Här är lite bilder iaf :)









Sitter och inväntar tvättiden nu, och lite senare kommer Kristin hit på temys <3

Ha en fin kväll!
Kram / Emma.

tisdag 23 augusti

Tjo

Efter en sovmorgon och några timmar i soffan cyklade jag in till stan för lite shopping! Jag tycker det är rätt skönt att gå omkring på stan för mig själv, prova allt jag vill och ta all den tid jag vill på mig. Shoppingturen resulterade i lite smått från hm, linne och kofta från Gina och en jättefin tröja från Vero Moda! Skorna som jag ville ha var slut i min storlek, men jag ska se om jag kan beställa hem dem från internet :)

När jag kom hem hade jag fått korten som jag framkallat från Italien i brevlådan, så har suttit och pysslat nu i några timmar! Nu ska jag käka lite mat och sedan bege mig mot friskis för en spinningpass med Kristin!

/ Emma.

 


måndag 22 augusti

Hej kära ni

Det har blivit väldigt dåligt med inlägg senaste tiden, och det beror ju som sagt på internet hemma i Torsby som aldrig vill funka. Men nu är jag tillbaka i stan så nu ska det väl förhoppningsvis bli ändring på det!

Jag och Per har flyttat ihop nu, han jobbar sista veckan och kommer väl inte ner förrän till helgen, men vi har varit här helgen som gått och handlat på ikea och börjat inreda ett plugg/dressingroom! Jag har städat alla garderober och fyllt dem med kläder och satt upp en spegel. Till "pluggdelen" har vi köpt ett skrivbord som vi får plats vid båda två, två kontorsstolar, två lampor, en bokhylla och sen lite annat smått och gott till lägenheten, som lite handdukar, ett extra sängbord + lampa, kuddar till soffan och sådär :) Allt är inte riktigt klart och iordning än, men jag ska lägga upp lite bilder när det blir klart! Ska bli så himla mysigt att bo ihop! Jag längtar verkligen som en tok tills Pelle slutar jobba och kommer ner och börjar plugga ist! Tur att det bara är en vecka kvar :) Men den här veckan är jag då ensam. Jag håller på med en storstädning, och det tar sin lilla tid! Jag höll på ända till 23.40 igår, och hela förmiddagen idag. Nu har jag haft en liten paus och varit på gymmet och kört lite styrka. Det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen efter sommaren, börja träna och så igen. Jag ser faktiskt fram emot hösten väldigt mycket :) Att bli sambo är det allra bästa, men sen så ska jag läsa massa roliga kurser i höst också, bland annat massage, kost, fysisk aktivitet och en coachingkurs!

Italien var förresten helt fantastiskt, romantiskt, vackert, sagolikt! Vi fick uppleva så mycket och vara så nära varandra i två underbara veckor. Så mycket kärlek! Dessutom mängder med god mat, glass i stora lass, vin och vackra vyer. Italien var det bästa på väldigt länge



Nu ska jag fortsätta med städningen för ikväll kommer Jossy hit och myser med mig :)

Puss på er

/ Emma.

RSS 2.0