Långdag

Hej vänner 
 
Kikade in här nu på kvällskvisten och fick se att läsarstatistiken ökat rejält idag sen Victoria igår ikväll tipsade om min blogg! Jättekul ju :D Hoppas att ni ska trivas här och vill kika in i fortsättningen också! Här kommer du få läsa om allt ifrån träning, matlagning, hälsa och glimtar ur min vardag. Jag lägger stort fokus på välmående och den mentala hälsan som är mist lika viktig som fysiska. Jag är utbildad hälsocoach och håller för tillfället på att utbilda mig till personlig tränare på Safe education i Stockholm för att i framtiden få jobba med det jag gillar allra bäst - träning och hälsa! Det var lite om mig för er som undrar :)
 
 
Långdag idag som sagt. 8.30-19.00. Större delen av dagen har bestått av L-ABC - Livsfarligt läge, andning, blödning och chock samt hjärt- och lungräddning. Vad gör man egentligen vid akuta sjukdomstillstånd, olyckor och skador? Hur ska man reagera när en människa faller handlöst ned på marken, när någon får en allergisk chock, drabbas av hypoglykemi, hjärtinfarkt eller bryter benet. Det har vi fått lära oss idag. Och det känns väldigt värdefullt.
 
Imorgon är det träningslära hela dagen igenom som gäller. Jag Längtar
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Emelie

riktigt härlig och inspirerande blogg, kul att du blev länkad så jag hittade hit! Kommer absolut fortsätta följa dig :)

Svar: Vad kul att du gillar den :) Du är välkommen :D
Emma Barremyr

2012-08-14 @ 21:40:55
URL: http://emelieida.spotlife.se
Postat av: Sofie

Mesquitepulvret smakar kola, och ska vara väldigt nyttigt också :) Jag tycker mer om det än carob, men det är väl en smaksak, går säkert med båda! Nej vid skanstull/ringen ca 5-7 min gångväg bort, men jag var igår kring medborgplatsen då jag köpte mesquitepulvret (hälsokosten gryningen ligger där, om du har lite tid över gå dit imorgon, massor med roliga produkter till bra priser, särskilt deras hemmagjorda kokosolja kan man köpa för halva priset typ). Den ligger på folkkungagatan, ca 5 min gångväg från medborgarplatsen. Ett bra tips bara!
Vi får väl höras i september då :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0