Den proteinrika våfflan!

Ciao

I julklapp fick Per ett våffeljärn. Jag tog mig friheten att inviga det idag! Kesovåfflor med yoghurtkvarg och jordgubbar blev det.









Till tre våfflor använde jag:
2 ägg
1 dl keso
1 msk havrekli
1 msk dinkelsikt
2 msk grädde
1/2 tsk bakpulver
1 nypa salt

Jag mixade allt i en mixer och lät det stå och svälla i kylen ett tag. Gräddade dem sedan med rejält med smör och serverade dem med jordgubbar och kvarg som jag blandat ihop med yoghurt!
MUMS, måste testas!!!

/ Emma.

Kommentarer
Postat av: Pelle

Inte okej min skrutt :P

2012-01-05 @ 23:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0