Proteinkaka med smak av päron och vanilj
Hej vänner ♥
I söndags gjorde jag en ny variant av proteinkakan som jag bakat några gånger förut. Den här gången smaksatte jag med päron och vanilj och det blev den allra godaste av dem alla.
Proteinkaka med smak av päron och vanilj: mixa 3 dl cashewnötter och blanda med 1 dl havregryn och 1 tsk vaniljpulver. Mosa en banan och riv ett päron och blanda i den torra blandningen. Kläck i två äggvitor och blanda runt väl. Klicka ut på en plåt i lagom stora bitar. Toppa med lite solroskärnor och sesamfrö. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter eller tills de fått en fin färg.
Kram / Emma.
I söndags gjorde jag en ny variant av proteinkakan som jag bakat några gånger förut. Den här gången smaksatte jag med päron och vanilj och det blev den allra godaste av dem alla.
Proteinkaka med smak av päron och vanilj: mixa 3 dl cashewnötter och blanda med 1 dl havregryn och 1 tsk vaniljpulver. Mosa en banan och riv ett päron och blanda i den torra blandningen. Kläck i två äggvitor och blanda runt väl. Klicka ut på en plåt i lagom stora bitar. Toppa med lite solroskärnor och sesamfrö. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter eller tills de fått en fin färg.
Kram / Emma.
Kommentarer
Postat av: felicia
men gud så gott och rent spontan känner jag att jag måste prova och även ha i massa kokos, blir ju som en kokostopp =D
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Sara
Kan man frysa dessa? Vore smidigt om man kunde göra många och förvara i frysen så det bara är att ta upp när man behöver :)
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Anonym
Hur ska de vara i konsistensen? Jag hade mina i ugnen säkert 15-20 minuter för att de skulle få fin färg. Men de är fortfarande ganska "degiga" i konsistensen. Ska de vara så eller har jag kanske gjort för stora?
Svar:
Emma Barremyr
Trackback