Studentbal

God morgon

Äntligen måndag och jag har precis kommit hem från jobbet efter ett långt pass! Åt frukost på jobbet tidigt i morse så det blev en frukost till nu när jag kom hem. Ställde mig och stekte en bananpannkaka som jag sitter och mumsar på nu!







Bananpannkaka: mosa en banan och kläck i två ägg och 1 msk jordnötssmör och stek på medelhög värme ganska länge på båda sidor. Toppa med keso, linfrö, vaniljpulver, jordgubbar och mango.

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska vi åka till Karlstad hela famlijen och kika på Jullan när hon går på bal. Jag ska agera fotograf så det ska bli skoj! Hoppas på att det blir uppehåll i regnet bara :)

Ha en fin dag mina vänner!

Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: victoria

Sv#1: Ja, det är ganska svårt att liksom sätta ord på vad man anser om hälsa & wellness som begrepp, men du satte huvudet rätt på spiken tyckte jag verkligen :) Ja, man får ha lite tålamod! Tack för motivationen, snart fixar du det också, det är jag säker på :D Heja oss, som utmanar oss trots att det går lite trögt!!



Sv#2: Eller hur! Absolut, jag tror precis som du att en sådan operationen inte kan lösa problemen.. Verkligen, det är den "enda rätta vägen" egentligen, i mina ögon & öron :) Ja, jag gillar inifrån & ut, det är verkligen "bäst" så - när det gäller det mesta! Nej usch, jag längtar inte heller efter det.. :/



Tack för dina kommentarer finis, kul att vi kan hålla kontakten via våra bloggar! :) KRAM

2012-06-11 @ 12:55:14
URL: http://victoriaswellness.shapemeup.se
Postat av: Bea

Jag ÄLSKAR dessa pannkakor Emma!!! Så himla goda. Dock hade jag bara hallonsylt hemma men nästa gång vill jag ha färsk frukt och massa gott på! Mums !!

2012-06-12 @ 16:33:50
URL: http://beatriceahs.blogg.se/
Postat av: Jossy

De var goda, men mäktiga ;-) Mina blev dock inte så fina som dina! :)

Svar: Visst är dom, mäktiga så man står sig länge på dem :) Tips är att steka plättar, då blir de lite finare :)
Emma Barremyr

2012-06-24 @ 20:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0