Carobgröt och morgonträning

God morgon 
 
Jag har börjat dagen med ett intevallpass på crosstrainern. Svettigt, jobbigt och alldeles underbart! Älskar att starta dagen med lite träning :D
 
Dagens andra frukost blev carobgröt. Caroben med dess fina söta chokladsmak, så himla gott!
 
Gröten serverades med skivad banan, kokos, krossade linfrön, hampafrön, granatäppelkärnor, en klick mandelsmör och mjölk.
 
Nu står det 23 timmars jobb på schemat från 10.00. Långpass var det ja!
 
Hoppas ni får en fin onsdag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Vonskareng

Oj långpass..minst sagt! Go'frulle iaf!

2012-10-10 @ 09:59:09
URL: http://vonskareng.blogg.se
Postat av: Maria

Hej! Ville bara säga hur sjukt mycket jag uppskattar din blogg! Är inne och kollar flera ggr om dagen sen ett halvår tillbaka ungefär! Jag älskar dina frulle och mellis recpet och tror knappt det e nåt av de recepten jag inte testat att göra! (haha låter lite besatt kanske!..) Även dina efterrätter e super(hur kan du komma på allt?!), men dom äter jag som frulle/mellis ibland oxå! ;) Har en ganska tråkig historia bakom mig när det gäller mat. Levt med både anorexi och ortorexi under en längre tid. Har i ca ett år nu levt ett friskare liv och börjat leva hälsosamt på riktigt! Din blogg har varit, och är en av de källor som gör min resa till ett bättre liv lite lättare! Din mat och dina tankar kring träning och hälsa har hjälpt mig att tycka om att äta igen! Har velat skriva detta till dig så länge nu, men har aldrig blivit av. MEn här har du det :).
Ville bara säga tack för allt, och lycka till med din utbildning! (du har även inspirerat mig till vad jag kan tänka mig att jobba med i framtiden!)

Svar: Tack Maria! Du anar inte vad glad jag blir av att läsa din kommenatar, och det ingenting om du är besatt, haha! Jag blir jätteglad när jag ser att bloggen fyller sitt syfte, att inspirera andra till ett hälsosamt liv! Fortsätt kämpa på med det du gör, du gör det jättebra och kommer förhoppningsvis vara helt frisk en dag! Kram på dig
Emma Barremyr

2012-10-11 @ 10:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0