Fröigt majsknäcke
men åh vad gottigt! har länge funderat över vad jag ska anv mitt majsbaserade mjöl till, eftersom att jag tkr att vanliga "majsfrallor" är döäckliga...
Haha det låter ju inte dumt med popcorn smak! Jag har inget majsmjöl, funkar det med typ dinkelmjöl mån tro?
Ett litet tips när du ska bre ut smeten , lägg smeten mellan 2 bakplåtspapper och kavla ut! Himla smidigt:)
Låter supergott!
Är majsmjöl och maizena samma sak?
Otroligt goda knäckebröd! Testade ditt recept idag fast med linfrön istället för chia och ingen olja. Dock så fastnade dom i bakplåtspappret då jag lät de ligga kvar i ugnen på eftervärme för att bli så knapriga som möjligt!! (kanske för att jag skippa oljan^^)
Älskar din blogg och är helt fast i den sen jag börja läsa den för drygt en vecka sen :)
Otroligt goda knäckebröd! Testade ditt recept idag fast med linfrön istället för chia och ingen olja. Dock så fastnade dom i bakplåtspappret då jag lät de ligga kvar i ugnen på eftervärme för att bli så knapriga som möjligt!! (kanske för att jag skippa oljan^^)
Älskar din blogg och är helt fast i den sen jag börja läsa den för drygt en vecka sen :)
Heeej Emmas! Asså gud vad du ger mig inspiration ! Alla recept är fantastiska och ska prova alla frukost kesokvarg denna vecka can't wait :) Har 2 frågor: kommer du på alla recept själva alltså frukost keso kvarg recepten?? Sååå kreativ! Åh sen jag har gjort något liknande knäckebröds recept, men Mina blir alltid mjuka etter en dag :/ har du tips på hur man ska bära sig åt så att dom håller sig Krispiga å hårda? :) Älskar din blogg! Kraam (: