Proteinrika rawfoodbollar med choklad och hallon

Hej fina ni ♥
 
Gårdagens bak resulterade som sagt i en ny variant rawfoodbollar. En variant med choklad och hallonsmak!
 
 
 
Här kommer receptet:
 
Ingredienser:
8 torkade fikon
6 torkade katrinplommon
4 torkade aprikoser
2 dl valnötter
1 dl paranötter
2 msk hampaprotein
2 msk kakaopulver
1-1,5 dl hallon
Kokosflingor
Kakaonibs (kan uteslutas eller bytas ut mot mörk choklad)
 
Blötlägg fikon, katrinplommon och aprikoser i någon timme. Mixa sedan ihop de blötlagda fukterna med nötter, hampaprotein, kakao och hallon till en fast massa. Forma till bollar som du rullar i kokos och (kakaobibs).
 
Ät och njut!
 
Bollarna passar perfekt som mellanmål, återhämtning efter träning, tilltugg till kaffet eller som kvällsgottis! Du väljer :)
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Sara

Dom ser jättegoda ut ju :) måste testas! Men det borde väl funka att ha i vanligt proteinpulver istället för hampaprotein?

Svar: Tack! Ja det funkar nog lika bra :)
Emma Barremyr

2012-09-19 @ 18:41:46
Postat av: Sofie

Apropå hampaprotein kom jag precis på att jag en påse sådant i skafferiet eftersom jag köpte det i somras i Malmö dock har jag helt glömt bort :S Du som har testat det, hur smakar det och innehåller det lika mycket proteiner som "vanligt" proteinpulver? Förresten mejlade dig igår kväll, hoppas att det kom fram :D

Postat av: Gabbi

Hejsan! Vet du om man kan skippa proteinpulvret? Därför jag har inte sånt proteinpulver hemma! Har bara proteinpulver med smak av vanilj :/ Förresten,är dom goda!? För dom ser jätteeegoda ut! Men smakar dom ganska sött? och ''chokladigt''? Som typ vanliga chokladbollar fast nyttigare såklart?:)) För alltid när jag bakar nyttigt så smakar det aldrig sådär jättegott hahaha!! För om dom är goda så tänkte jag baka dom imorgon efter skolan så behöver svar så snabbt som möjligt! Förresten,du har en SJUUUUKT grym blogg! Måste säga att jag är ett litet fan av den haha! Tack för att du lägger ut så mycket tips om träning och kost. Det har gett mig sjukt mycket motivation! YOU GO GIRL! xx

2013-03-12 @ 21:42:59
URL: http://bygabbii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0