Pannkakslyx och mysmorgon!

Hejsan!
Alltså, jag är heeelt fast i din blogg! Den ger mig så mkt inspiration & träningsglädje, så varje dag jag kommer till jobbet längtar jag bara efter arbetsdagens slut så jag får ägna tid åt mig själv istället! :-)
Men en sak jag kommit att fundera lite på när jag suttit och dregglat över alla recept... Du använder ofta äggvita, antar att det är för proteinets skull? Sabbar äggulan det? El sparar du dina gulor och använder dom till något annat? Känns som att det blir många gulor som går till spillo annars...
Sen undrar jag ifall det är så att du ibland slänger ner en äggvita just för proteinets skull, inte för själva smak- el konsistensens skull? Om det är så, skulle du kunna tänka dig att skriva ut det då så kan man själv välja bort äggvita om man inte känner behovet av just proteinet?
Jag känner nu att jag har lite svårt att formulera mig, men du kanske förstår vad jag är ute efter? Tips på vad man kan göra med äggulorna eller om det alltid behövs bara vitor... :-)
Tack för en grym blogg!
Äggvita på dunk?? Aldrig hört talas om.. :-)
Men jag skulle bli jätteglad om du vill försöka komma ihåg att nämna nått om äggen i recepten! :-)
Sen får jag spana efter äggvita på dunk jag med.. :-D
Tusen tack!!
Åh det där såg ju helt underbart gott ut!! Måste testa detta :)
hej du jag undrar bara vilken mängd av allt det ska vara står inte :) Härliga recept är fast i att försöka göra så mycket bättre mat och mycket grönt :) Inspiration får man och det älskar jag är så svårt hitta recept på nätet utan socker och som är nyttigare
Mvh emelie :)