Pannkakslyx och mysmorgon!

 God morgon från frukostsoffan ♥
 
Kokos- och chokladpannkakor med banankesokvargfyllning och topping i form av mullbär, kokoschips, hampafrön, kakaonibs, rawmio och acaipulver!
 
Kokos- och chokladpannkakor: knäck två ägg i en bunke och vispa ihop med kokosmjölk, kokosmjöl, fiberhusk (1 tsk), kakao och lite salt. Stek på låg värme några minuter på varje sida. Banankesokvargen är banan keso, kvarg och mosad banan! Mums!
 
Mysig start på tisdagen tillsammans med min kärlek i frukostsoffan! Nu är det dock dags att ta tag i dagen och börja med lite jobb. Jag betade av en hel del datajobb igår eftermiddag, men ska fortsätta även idag! Senare blir det ett gemensamt gympass och i eftermiddag blir det lite shopping!
 
kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Anna . P

Hejsan!

Alltså, jag är heeelt fast i din blogg! Den ger mig så mkt inspiration & träningsglädje, så varje dag jag kommer till jobbet längtar jag bara efter arbetsdagens slut så jag får ägna tid åt mig själv istället! :-)

Men en sak jag kommit att fundera lite på när jag suttit och dregglat över alla recept... Du använder ofta äggvita, antar att det är för proteinets skull? Sabbar äggulan det? El sparar du dina gulor och använder dom till något annat? Känns som att det blir många gulor som går till spillo annars...

Sen undrar jag ifall det är så att du ibland slänger ner en äggvita just för proteinets skull, inte för själva smak- el konsistensens skull? Om det är så, skulle du kunna tänka dig att skriva ut det då så kan man själv välja bort äggvita om man inte känner behovet av just proteinet?

Jag känner nu att jag har lite svårt att formulera mig, men du kanske förstår vad jag är ute efter? Tips på vad man kan göra med äggulorna eller om det alltid behövs bara vitor... :-)

Tack för en grym blogg!

Svar: Hej fina du! Vad roligt att höra, det värmer verkligen, så TACK! Ibland slänger jag i äggvitan för proteinets skull, men står det 2 äggvitor skulle 1 helt ägg också funka :) Jag använder för det mest äggvita på dunk, och då går inga gulor till spillo :) Men jag kan absolut börja skriva ut om det går att hoppa över äggvitan eller om man kan ta hela ägget :)
Emma Barremyr

2013-08-06 @ 11:12:01
Postat av: Anna . P

Äggvita på dunk?? Aldrig hört talas om.. :-)
Men jag skulle bli jätteglad om du vill försöka komma ihåg att nämna nått om äggen i recepten! :-)

Sen får jag spana efter äggvita på dunk jag med.. :-D

Tusen tack!!

Svar: Det finns i välsorterade matbutiker (de flesta jag handlar i), kolla vid mejeriet, eller fråga personalen, är tyvärr lite tillsatser i, men funkar att använda i bakning, gröt osv.. :)
Emma Barremyr

2013-08-06 @ 13:21:16
Postat av: Josefine

Åh det där såg ju helt underbart gott ut!! Måste testa detta :)

Svar: Kul, hoppas du gillar det :)
Emma Barremyr

2013-08-07 @ 14:54:23
URL: http://linneajosefines.blogg.se
Postat av: emelie

hej du jag undrar bara vilken mängd av allt det ska vara står inte :) Härliga recept är fast i att försöka göra så mycket bättre mat och mycket grönt :) Inspiration får man och det älskar jag är så svårt hitta recept på nätet utan socker och som är nyttigare
Mvh emelie :)

2014-04-01 @ 18:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0