Bovetelimpa
Vad är det för bovete du köper är det vanligt i förpackning? Fattar inte det med groddningen kan du inte förklara lite mer? :)
Tack för en sjukt bra blogg!! :)
Tack så mkt :)
Tack :)
Precis vad jag sökte efter och det blev väldigt gott!
Jag hade fryst basilika och ska nog ha i ännu mer nästa gång.
Hur många dagar ungefär? Mitt bovete verkar stendött haha, har haft det blött i tre dagar nu och ser ingen skillnad. Jag har det i en djup bytta med vatten på, det blir ju ganska tätt längst ner i botten och istället väldigt mycket vatten på toppen..? :)
Jag sköljer det en gång om dagen, men jag misstänker att den uteblivna effekten kan ha att göra med att bovetet är kanske åtta år gammalt. Hittade det i skåpet och tyckte att det vore synd att slänga! Men det är relativt mjukt nu, kanske kan baka brödet ändå..?