PT-pass med Lina

Hej vänner 
 
Igår körde jag skiten ur Lina i gymmet, inte mycket vila mellan övningarna då vi ville hålla en hög puls passet igenom. Några tunga övningar och några lite lättare i superset. Ben och mage hade hon beställt och jag la även in lite ländrygg. Om hon var svettig när vi var klara? Jodå, svettig och med skakande ben och ett fint välmående!
 
 
Passet såg ut som såhär:
 
Uppvärmning - 2 set knäböj med tom stång
 
* 3 set tunga frontböj
* 3 set funktionella utfall (3 på varje ben)
* 3 superset bäckenlyft med skivstång/ upphopp
* 3 superset utfallssteg åt sidan/ burpees
* 3 set magliggande benlyft på boll + bänk (ska visa er denna övning snarast)
* 3 set diagonallyft på boll
* 3 superset bålrotationer med viktplatta/ fällkniven i ribbstol
 
Efter att jag plågat henne, nåja utefter hennes egna förutsättningar såklart, fick hon ta sig en varm dusch hemma hos mig medan jag slängde ihop en kycklingpaj som jag sedan bjöd på. Så jag är en ganska snäll syster också, som inte bara plågar :)
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Diana

Hej! Jag har en fråga angående träning.
Nu är det så att jag sen en vecka tillbaka har haft otroligt ont i min hälsena. Den är svullen, röd och hård. Detta har lett till att jag inte har kunnat utföra mina träningar så som jag helst har velat göra de, dvs löpa. I vanliga fall löper jag på band 5 km nästan varje dag. Detta ger mig ångest eftersom det känns som att jag kommer rusa upp i vikt eftersom jag inte kan träna lika mycket. Det blir nu endast mellan 3-4 km sedan säger hälen ifrån och jag är tvungen att stanna. Nu så ska jag resa iväg 2 dagar också så då blir det ingen träning här heller.

2013-02-01 @ 12:40:25
Postat av: Diana

Fortsättning-
Vad händer egentligen om man missar träningen 1 vecka? Kommer det verkligen påverka vikten jättemycket? Sedan är jag rädd för att när jag väl kan träna så kommer jag inte känna mig motiverad och orka gå till gymmet. Hur ska jag göra samt tänka kring detta? Känner att du är väldigt kunnig inom detta område därför vänder jag mig till dig för råd och tips :) Tack för en grymt bra blogg!

2013-02-01 @ 12:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0