Stockholm i matbilder

Hej vänner 
 
Fredag till lördags var jag och älskling tillsammans med resten av hans familj bjudna hem till storebror i framiljen, som numera bor i Stockholm. Det är så himla mysigt och roligt att träffas alla såhär och att dessutom bli bjuden på massa god mat är inte fel. Helgen har varit helmysig tillsammans med familjen Ehrencrona!
 
Visiten i Stockholm innehöll mycket gott i matväg. Först en fika på Blueberry innan vi åkte hem till Johan (Pelles bror) och Ebba där vi blev serverade vin, snacks och lite bakelser (då både Johan och Per fyller år i helgen). Sen begav vi oss till Gamla stan för att äta en sen, med ack så GOD middag! Efter mycket velande fram och tillbaka (jag har alltid sån beslutsångest när jag ska välja mat på restaureang och önskar ofta att jag kunde få äta lite av allt, hehe) föll jag för helgrillad havsaborre med aioli och kokt potatis. Till efterätt blev det en gudomlig chokladkaka, vaniljglass och hallonsås (som tyvärr ställde till det för magen, men det var det nästan värt). Tallrikarna var skrapade och när vi gick hem kändes det nästan som vi rullade fram, så mätta var vi! Jag som dessutom fått i mig flera glas vin kände mig för första gången sedan i somras lite runt om fötterna när vi traskade hemåt, men det var såå trevligt!
 
Natten tillbringades på Ebba och Johans soffa och morgonen efter tog vi alla en promenad för att äta en lång och god hotellfrukost på Scandic Malmen. Åååh, hotellfrukost är det bästa jag vet! Att bara få gå och plocka, välja, äta och dricka lääänge ger mig pirr i magen! 
 
Nu lämnar jag några matbilder från Stockholmvistiten till er som ni får inspireras av :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Annie

Ser härligt ut!

2013-02-10 @ 20:20:57
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: Ebba

Hittade till din blogg idag och wow den är verkligen så inspirerande, jag kan inte vänta på att testa vartenda ett av dina recept! :) Keep it up!

Svar: Vad roligt att höra :D Tack för din fina kommentar!
Emma Barremyr

2013-02-10 @ 23:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0