En fredag i juli

Hej 
 
Jag har en konstig känsla i kroppen. Jag känner mig inte sjuk, men inte helt frisk heller. Jag är varm, trött och har hög puls. Inte helt frisk. Jag har därför lyssnat på kroppen och gjort minsta möjliga med idag. Inställd träning alltså! För några år sedan skulle det gjort mig panikslagen, men idag vet jag bättre! Vilodagar här och där gör varken att jag tappar resultat eller lägger på mig i vikt. Det är viktigare att lyssna på kroppen och prioritera välmåendet! Jag kan må bra och trivas i min kropp med spontana vilodagar och samma mängd mat ändå! Det är helt okej :)
 
Men lite typsik känns det då Gyllene Tider med tjejerna står på agendan ikväll. Planen är först en "knytis-picknick" med massa god plockmat på en filt i stadsparken innan vi beger oss till Mariebergsskogen för att återuppleva den gamla 80-talsmusiken! Jag har varit så taggad och sett fram emot det här att jag inte riktigt kan låta bli att bli lite bitter när jag mår som jag mår. Jag hoppas på att en alvedon, lite kamomillte och en ingefärsshot kan göra susen och pigga upp lite! 
 
 
 
 
 
Mina bidrag till "knytis-picknicken" är kantarell- och ostpaj, sötpotatischips och rabarber- och hallonpaj
 
Recept på sötpotstischips hittar ni här <-- (klick)
Recept på rabarber- och hallonpaj hittar ni här <-- (klick)
Recept på pajen kommer...
 
Hoppas ni får en fin fredagskväll!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Marie Anderssonr

Sådär, nu ligger de i frysen, blir spännande att smaka dem sen :) Smakade på alla lager när jag gjorde dem och lager två smakade verkligen gudomligt, så himla gott med jordnötssmör! :)

Ha det gott Emma!
Kram Marie

Svar: Ja visst var mittenlagret gott, min favorit :) hihi! Hoppas du gillade dem! Kram
Emma Barremyr

2013-07-19 @ 19:52:41
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Vilka underbara bilder, det ser så gott ut! Låter son en vilodag var ett klokt val! Hoppas du känner dig på topp snart :)

Svar: Tack! Känner mig mycket bättre nu :D
Emma Barremyr

2013-07-19 @ 20:48:07
URL: http://bakasockerfritt.se/
Postat av: Emma Melin

Vad många fina bilder du kommit upp med på sistone, så kul att se! Man blir så glad av dina bilder så fortsätt så tycker jag :)

Min kompis besteg precis Kilimanjaro och hon sa att det var något helt overkligt. En otroligt häftig känsla tydligen (samtidigt som det var extreeemt jobbigt fysiskt). Jag ser fram emot dina vandringstips och ska själv iväg och vandra nästa vecka. Älskar friheten i naturen :)

Sist men inte minst vill jag tacka för en bra blogg somvanligt och att du uppdaterar så troget. Ha det bra! Kram Emma

Svar: Vad roligt att höra! Kul att ni är så många som verkar uppskatta och se fram emot att ta del av vårt äventyr! Kram
Emma Barremyr

2013-07-19 @ 23:44:44
Postat av: Anna

Tack för en alltid lika inspirerande och bra blogg!! Hoppas du känner dig bättre nu! Kram

Svar: Tack själv sötis! Känner mig mycket piggare nu :D kram
Emma Barremyr

2013-07-20 @ 12:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0