God morgon torsdag

God morgon 
 
Torsdagsmootihe gjord på kokosmjölk, banan, mango, hallon, blåbär, vaniljpulver och chiafrön.
Toppad med riven kokos, passionsfrukt och cashewkräm!
 
Veckans andra 24-timmarspass här på jobbet är alldeles snart avklarat Och jag ser fram emot en dag med roligheter och även lite jobb med företaget! 
 
Jag har börjat dagen med yoga (brukaren är morgontrött och jag är morgonpigg = lite egentid på morgonen). Andningsövningar, flödande solhälsningar, sekvensen "flow till tornet" samt lite huvudstående som avslut! Fylld med energi och som en ny människa efteråt, så jäkla skönt!
 
Som ni ser så har jag snöat in på smoothie och ägg till frukost! Jag vill som sagt näringsboosta kroppen lite extra under min vilovecka från träningen och smoothies är verkligen ett superba sätt att få i sig lite extra näring! Dessutom är det svalkande, gott och går att variera till tusen! Dagens variant hamnar långt upp på topplistan, kokos liksom... Krämig kokosmjölk, mmmm!
 
Går av mitt pass klockan tio och tar då en promenad hem för en fika med min fina vän Ida. Senare tänkte jag och mamma ta en tur till badhuset och sen är vi bjudna hem till svärisarna på grillkväll! Mys, och ett bra sätt att spendera en ledig dag på!
 
Vad gör ni idag?
 
kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag älskar också smoothie till frukost! Går att variera i oändlighet. Speciellt bra när man har en tidig morgon och inte har så mycket tid!

Här hemma blir det 2årskalas föt dottern idag! :-D

Svar: Så underbart! JA det går verkligen fort och rä smidigt! Hoppas att ni får ett fint kalas :)
Emma Barremyr

2013-07-04 @ 10:31:23
URL: http://tenderlyn.wordpress.com
Postat av: Fruwidlund

Hihi, svärisarna är så mysigt namn, mycket mysigare än svärföräldrarna! :)

Svar: Hihi, ja visst är det :)
Emma Barremyr

2013-07-04 @ 14:36:19
URL: http://fruwidlund.blogg.se
Postat av: Hanna e

Har också planerat in en vilovecka från träning ibl, då jag bara motionerat (typ promenad etc), ätit supernytttigt,, men det slutar alltid med att jag blir sjuk precis när jag börjar träna igen...så vågar knappt vila från träning mer än tre dar...har du något tips för att förhindra detta? Eftersom det alltid blir nån förkylning efter "vilan" så blir det liksom längre vila ön man tänkt å då kmr jag ju bara ur form, alltså att jag får motsatt effekt :(

Svar: <ja då förstår jag att det inte är så peppande att ta en vilovecka. Tyvärr så vet jag inte vad detta kan bero på, men får du in tre dagars vila så är ju det bättre än ingenting iallafall :)
Emma Barremyr

2013-07-04 @ 21:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0