Hej jobbveckan!

God morgon 
 
Min semester är över och det är dags för en veckas jobb här i Torsby med tre 24-timmarspass fram tills på lördag. Men jag kan inte klaga, min semester har varit helt fantastisk och jag är så glad och tacksam för att jag fått njuta av den underbara sommaren som varit. Nu är jag taggad till tusen inför hösten som kommer och har fått så himla mycket ny inspiration och energi till mitt företag! Jag riktigt längtar efter gymmet, mina arbetskollegor, kunderna och vardagen! Jag trivs ju så jäkla bra, även om det är skönt att få en paus från det också - det får mig att uppskatta det ännu mer!
 
Som vanligt laddar jag upp med en smoothie följt av ett grymt träningspass inför 24 timmars jobb, frulle på det och jag är redo! Idag stod rygg, biceps och mage på schemat och till frukost blev det kokoschiagröt <-- (klick) med banan (mosa ner en banan i receptet), färska hallon och svarta vinbär från trädgården, stora blåbär, physalis, acaí och hemgjord nutella. Alltså frukost, det finns INGET GODARE!!! Alla mina frukostar är MATPORR för mig och som jag njuter... Mmmm...
 
 
 
I eftermiddag har jag fixat ett tidsinställt inlägg till er - såklart ett smarrigt recept som väntar!
 
Så länge önskar jag er en fin måndag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: cicci

Wow, dina frukostar ser alltid lika spännande och goda ut :)

Svar: Vad kul att höra, tack! :)
Emma Barremyr

2013-07-29 @ 11:24:29
URL: http://bingle.blogg.se
Postat av: relationeRelationer

Välkommen, till en blogg om människors roller och relationer. Hur tänker vi människor i olika situationer? Skulle ni läsare göra samma val som jag gör i olika situationer när det t.ex. gäller pojkvännen, familjen eller kompisen?

2013-07-29 @ 12:23:24
URL: http://relationerelationer.blogg.se/
Postat av: Emma

Emma, du är så grym! Dina recept inspirerar mig så mycket och jag känner matglädje :-) blir alltid så glad när jag går in på din blogg. Igår lagade jag jordnötsbiffar med sötpotatisbröd (uuuunderbart!!), i förrgår blev det paleokladdkaka och som picknickmat förra veckan gjorde jag paj efter ett av dina recept.
Kramar

Svar: Söta du, vad glad jag blir av att höra det! Det är så roligt när ni läsare gör och gillar mina recept! Kram på dig och TACK för att du kikar in och lämnar spår, det betyder otroligt mycket!
Emma Barremyr

2013-07-29 @ 13:58:25
Postat av: Mari

Ser ruskigt gott ut. Och ja, frukost ÄR det bästa som finns =)

Svar: Tack, verkligen! hihi
Emma Barremyr

2013-07-29 @ 14:33:04
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Elin

Jag vill tacka för en underbar blogg & skulle mer än gärna vilja ha receptet på nutellan. Jag skulle tacksamt ta emot tips på hur man planerar inför en vecka med god, bra & nyttig mat tack än en gång

Svar: Recept på nutellan kommer senare idag! Ska försöka fixa ett inlägg med det du önskar! :)
Emma Barremyr

2013-07-30 @ 00:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0