Hemma hos mami och papi

Hej vänner 
 
Kvällsyoga från igår. Jag fortsätter att inspireras och utvecklas!
 
Det är verkligen så himla skönt att komma hem till mami och papi och lugnet ute på landet. Hundar som springer runt, grillen som glöder, grönskan i trädgården, kubbspelet på gräsmattan, gemenskapen vid middagsbordet i värmen. Det är sommar på riktigt och jag njuter!
 
Maten stod på bordet när jag anlände igår och det vara bara att hugga in. Grillat såklart! Med en underbar färskpotatissallad (tänk jag som inte tyckt om potatis förut kan sitta och äta BARA färskpotatis för att det är så gott nu, hehe) och såklart en grönsallad och massa oliver!
 
 
Vi satt vid bordet lääänge! Det är ju inte ofta vi får till middagar med hela familjen nu för tiden så det gäller att ta vara på det. Och det långa middagen resulterade i att vi blev sugna på efterrätt så jag smet in i köket och slänge ihop en liten chokladtårta - baserad på en lakritskladdkaksbotten med hallongrädde till topping! 
 
Recept på kladdkakan hittar du här <-- (klick) - för lakritssmak tillsatte jag 2 msk lakritspulver.
 
Hallongrädde: elvispa 3 dl grädde och blanda sedan ner 2 dl hallon och 1-2 msk kokossocker. Bred ut över kladdkakan och pudra över lite kakao och toppa med hallon.
 
Kakan smakade mer för allihopa och det blev inte mycket kvar kan jag säga!
 
Nu ska vi packa väskan och åka på badutflykt. Matsäcken är med och till lunch blir det banan- och mandelplättar med färska hallon (från trädgården, lyx) och keso
 
Trevlig onsdag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: PLL BLOGG

Det ser kul ut med yoga!!
Om ni gillar PLL gå då in här: http://prettylittleliarsserie.blogg.se

Ha en bra dag!

2013-07-24 @ 12:01:52
URL: http://prettylittleliarsserie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0