Njuter av nuet

Hej solstrålar 
 
Min lilla "semestervecka" rullar på och jag försöker njuta så mycket jag bara kan (därav mindre inlägg i bloggen för tillfället - fint väder gör att jag hellre är utomhus och hittar på saker än att sitta framför en dator).
 
Vi hade en himla mysig kväll uppe vid sjön tillsammans med två av mormors bröder igår, jag, mina systrar och mamma. Vi satt i båten och drog upp aborre efter aborre (dock inte alla så stora så att de var ätbara) och njöt i kvällssolen. Jag älskar de där sommarkänslorna och jag älskar att jag kan hitta mig själv med att trivas och ha ro i stunden. Hitta mig själv med fokus på nuet. Det är något jag blir bättre och bättre på (kan nog med största sannolikhet ha med yogan att göra).
 
Sen blev det en sen middag i grillkåtan vid stugan - färskpotatis i folié, grillt kött och en sommarsallad. Himmel så gott det är med grillat! Och det smakar ju alltid extra bra uppe i sommarstugan!
 
Sen kväll igår och en tidig morgon idag. Systrar som jobbar och därför åkte vi tillbaka till Torsby tidigt i morse. Jag släpptes av vid gymmet för ett svettigt gympass som satte igång mig rejält, hej energi! Träning är verkligen bästa sättet att få energi i en lite morgontrött kropp! Nu har jag orkat sitta vid datorn med planeingsjobb inför kvällens fotografering, och även en skön lunch i solstolen har hunnits med. 
 
Tidigt morgon vid stugan / lunch i solstolen för att bättra på brännan lite
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Karin O

Härligt sommarliv:)

2013-07-17 @ 17:53:02
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0