Skogsträning - hoppande utfall

God morgon vänner 
 
Förra veckan var jag och duktiga fotografen Caroline Dahlén ute i skogen och fotade då vi bestämt oss för att köra ett litet samarbete. Vi har en hel del småprojekt på gång och först ut står skogsträning!
 
Vi är många som väljer att träna utomhus framför ett varmt och svettigt gym nu under sommaren och jag har därför valt att lägga fokus på kroppsegna övningar som kan utföras utomhus i stort sett vart som helst.
 
Först ut av övningarna som vi fotat är hoppande utfall.
 
 
 
Ta ett stort steg fram och böj det främsta knät. Byt plats på benen växelvis genom att hoppa. Rör båda armarna växelvis fram och tillbaka diagonalt så att vänster arm följer höger ben och omvänt. Teknikmässigt är det jätteviktigt att knän och tår pekar åt samma håll på både fram och bakben samtidigt som vinkeln i båda benen ska vara så nära 90 grader som möjligt (dock blir övningen tyngre ju längre bak det bakre benet sätts). Ryggraden ska vara i neutralt läge och naveln ska vara indragen mot naveln!
 
Seså, ut och hoppa! 
 
Tips:
- Kör den som en tabataintervall under löppasset/ promenaden
- Lägg in den i en cirkel tillsammans med andra övningar (tips på fler kommer)
- Jobba i t.ex. 1 min, vila 15 sek, upprepa 3-5 gånger
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Frida

Roliga bilder!

Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
Du kan nå mig på Clothesoftheday@outlook.com
Välkomna!

2013-07-23 @ 14:37:06
URL: http://clothesoftheday.blogg.se
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Vad spännande det lät med projekt! Och så kul med en liten video :) Även jag har bytt ut inomhusträningen mot utomhus.

Svar: Vad roligt att du gillade det! Härligt att komma ut och träna istället för att träna inne :)
Emma Barremyr

2013-07-23 @ 17:20:43
URL: http://bakasockerfritt.se/
Postat av: Ellinor

Det är underbart med sommaren och allt den bjuder in, eller rättare sagt UT till! Vem vill vara på ett varmt och svettigt gym när naturen slagit upp sina portar!?
Just nu njuter jag av mina tidiga löpturer längst med havet och senare under dagen svalkande simturer. Med undantag för lite armhävningar, dips och plankan, har styrketräningen fått vänta lite på sig under dessa två semesterveckor. Tror det kan vara bra för kroppen att få vila ordentligt. Om en dryg vecka ser jag dock framemot att börja pressa kroppen lite igen! :)
Kram

Svar: Låter som helt underbar sommarträning! Och med vilan från gymmet blir det ju extra kul att få komma tillbaka sen - ny motivation, heja! :D
Emma Barremyr

2013-07-23 @ 22:31:35
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Marie

Tjena mors! Såg att du bor i Karlstad, vilket sammanträffande, det gör jag ju med :D haha

Svar: Hej! Jajemen ;) då kanske vi springer på varandra en dag :)
Emma Barremyr

2013-07-24 @ 00:27:20
URL: http://parlplattekonst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0